IZGUBILI OD HAJDUKA

Navijači Osijeka igračima skandirali 'skidajte dresove!', Torcida zbog loših rezultata odbila navijati

Osijek i Hajduk sastali se u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
01.03.2023.
u 20:35

Nijedan od dva kluba uoči utakmice nije bio u zavidnoj situaciji. Bijelo-plavima je ipak teže, s obzirom na to da su upisali četvrti poraz zaredom. Splićani gotovo da su se oprostili od utrke za ligaški naslov, ali ostaje im tako borba za Kup...

Posljednji polufinalist Hrvatskog nogometnog kupa je splitski Hajduk koji je u gostima, nakon vrlo uvjerljive igre, pobijedio Osijek 2-1 (1-0). Prošlosezonski osvajač Kupa Hajduk je dominirao većim dijelom utakmice te je vodio 2-0. U 21. minuti je 16-godišnji Luka Vušković bio strijelac za 1-0, a u 77. Filip Krovinović za 2-0. Jedini pogodak za Osijek dao je također 16-godišnjak, Filip Živković je u 84. smanjio na 1-2, ali vremena ni snage kod domaćina za nešto više nije bilo.

Domaćini su tijekom cijele utakmice imali glasnu podršku navijačke skupine Kohorta. Od prve su minute derali glasnice kako bi pomogli svojem klubu, ali nogometaši im nisu uspjeli uzvratiti prolaskom u iduću fazu natjecanja. Nastavili su tako niz bez pobjede, to im je već peta utakmica zaredom kako ne znaju za slavlje, od toga su upisali četiri poraza. Do posljednjeg troboda stigli su još 29. siječnja, kada su s 2-0 slavili protiv Gorice. Naravno, nezadovoljstvo navijača raste...

Tako su ih nakon utakmice postrojili pa im počeli vikati 'skidajte dresove!'.

Torcida je, pak, tiho pozdravila svoje igrače, bez navijanja. Razlog su loši rezultati u posljednje vrijeme, a najgori je bio poraz u derbiju protiv Dinama na Maksimiru (4-0) za vikend. 

Ranije su polufinale Kupa izborili Slaven BelupoŠibenik Dinamo. Slaven Belupo je u utorak svladao Rudeš na domaćem terenu 2:0. Šibenik je u srijedu svladao BSK u Bijelom Brdu 2:0, dok je Dinamo nakon produžetaka bio bolji od Lokomotive s 3-1. Nakon 90 minuta rezultat je na maksimirskom stadionu bio 1-1.

Osječanima slijedi gostovanje kod Dinama na Maksimiru. Susret je na rasporedu u nedjelju s početkom u 17.30 sati. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
21:01 01.03.2023.

Mislim fa je vrijeme da Hajduk nakon 23 utakmice za redom u Kupu u gistima natednu utakmicu ooet igra u gistima...🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije