SUSPENZIJA

Navijači Osijeka morat će pričekati: Kristijan Lovrić neće debitirati zbog tri žuta kartona

Nenad Bjelica i Kristijan Lovrić
19.02.2022.
u 13:00

Otprije zbog ozljeda nedostaju Bartolec, Nejašmić i Erceg, a protiv Istre neće nastupiti ni kapetan Osijeka Mile Škorić, koji se razbolio.

Nakon 1:0 pobjede protiv Rijeke i sveukupno vrhunskog tjedna u redovima još jednog kandidata za naslov Prve HNL, Osijeka, na redu je zahtjevno gostovanje u Puli kod Istre 1961 (danas, 17:05), na kojem su Osječani već jednom ispustili bitne bodove ove sezone izgubivši 2:0 na Aldo Drosini u kolovozu na startu sezone.

– Ostvarena je lijepa, važna i zaslužena pobjeda protiv Rijeke, točka na “i” ovog prijelaznog roka stavljena je dolaskom Kristijana Lovrića, ali nama je cijelo vrijeme u glavi Istra 1961 i najbolja moguća priprema za tu utakmicu – započeo je strateg Osijeka te opisao suparnike iz Pule:

13.02.2022., Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 23. kolo, NK Osijek - HNK Rijeka. Mihael Zaper Photo: Dubravka Petric/PIXSELL
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

– Radi se o mladoj i poletnoj momčadi s dobrim trenerom koji se ne libi nadmetati. Već smo to iskusili u prvom dijelu sezone, pred nama je težak zadatak, ali motivirani smo, odlučni i vjerujem da ćemo na kraju utakmice slaviti.

Što se tiče kadra, za utakmicu neće konkurirati novo pojačanje Kristijan Lovrić, a ni Ivan Fiolić, obojica zbog žutih kartona.

Otprije zbog ozljeda nedostaju Bartolec, Nejašmić i Erceg, a protiv Istre neće nastupiti ni kapetan Osijeka Mile Škorić, koji se razbolio. Međutim, dobra je vijest za bijelo-plave što se u kadar vraćaju važan iskusni veznjak Vedran Jugović i napadač Ramon Mierez.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije