McClaren odlazi u Wolfsburg?

Navijači Twentea blokirali autoput

Twente
03.05.2010.
u 13:01

Na poseban su način navijači Twentea iz Enschedea, novoga nizozemskog nogometnog prvaka, proslavili drugo osvajanje prvenstva u klupskoj povijesti.

Izašli su nakon gostujuće pobjede svojih ljubimaca kod NAC Brede (2-0), kojom je momčad Stevea McClarena potvrdila naslov, na gradsku obilaznicu A, da bi pozdravili nogometaše koji su trebali doći autobusom. Kako je već pao mrak, te je sigurnost navijača na prometnici bila ugrožena, policija je na neko vrijeme izolirala promet na obje trake.

Tek nakon što je autobus dočekan a navijači se udaljili s autoceste, promet je ponovno otvoren.

Odmah po osvajanju naslova, intenzivirale su se najave o odlasku 49-godišnjega engleskog trenera, koji je u Enschedeu proveo dvije posljednje sezone, nakon neuspjeha koji je s Engleskom doživio u kvalifikacijama za Euro u Austriji i Švicarskoj.

Njemački Welt objavio je informaciju da je bivši trener Middlesbrougha već dogovorio sve detalje s prošlosezonskim njemačkim prvakom Wolfsburgom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije