DINAMO U četvrtak počinje prodaja ulaznica za nedjeljni gradski derbi sa Zagrebom

Navijačima na dar 10.000 majica

19.05.2009.
u 18:13

U četvrtak će opet biti navala navijača na Dinamov kiosk na Sveticama. NK Dinamo darovat će 10.000 majica navijačima koji prvi kupe ulaznice za nedjeljni gradski derbi sa Zagrebom.

Bit će to posljednja prigoda da Zagrepčani pozdrave prvake, jer u nedjelju će kapetan Igor Bišćan službeno primiti pehar.

Butina će ipak braniti na uzvratu u Splitu


Dinamov vratar Tomislav Butina ipak će braniti na uzvratnoj finalnoj utakmici Hrvatskoga kupa u Splitu. Butina je, podsjetimo, isključen na utakmici sa Slavenom Belupom i za taj će crveni karton, na osnovi Disciplinskog pravilnika, biti kažnjen s utakmicom zabrane igranja i s 4000 kuna. Tu će kaznu izdržati u nedjelju, neće ga biti u sastavu u gradskom derbiju sa Zagrebom. Dodajmo da se uzvrat finala kupa igra u četvrtak 28. svibnja u 20 sati, uz izravni TV prijenos na HTV 2. (pj)

Trener Kruno Jurčić suprotstavit će Zagrebu “drugu momčad”, s Ettom, Barbarićem, Chagom, Calellom, Ibanezom.... Najvažnije igrače sačuvat će za finale Kupa s Hajdukom, u kojemu ga, prema najavama iz Splita, čeka pakao. Do tada će se potpuno oporaviti Tomečak i Slepička.

– Naravno da će Miše i njegovi igrači poduzeti sve kako bi dostigli našu prednost. Ona je, istina, velika, ali ne takva da odemo u Split i igramo neozbiljno. Normalno je da bijeli govore kako mogu stići tri gola zaostatka, ali ja znam kako bih se osjećao da ulazim u utakmicu sa tri pogotka zaostatka – kazao je Kruno Jurčić.

Tako će Dinamo, najvjerojatnije, drugu godinu zaredom pehar pobjednika kupa podignuti na Poljudu. “Sunce” je posljednji primio Luka Modrić.

Dinamovi igrači odmarat će se od 1. do 15. lipnja. Prvi dio priprema bit će obavljen na Rogli, a drugi u Austriji.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije