TRENER OSIJEKA

Nenad Bjelica: Ovo je katastrofa i sramota! Preuzimam svu odgovornost

Uzvratna utakmica drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige, NK Osijek - FC Kyzylzhar
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
28.07.2022.
u 22:51

- Šutevi su nam bili neprecizni, nismo imali raspoloženog igrača koji bi napravio razliku. Ovo je katastrofa i sramota, ja preuzimam svu odgovornost za ovo.

Nogometaši Osijeka nisu se uspjeli plasirati u 3. pretkolo Konferencijske lige nakon što su u uzvratnom susretu 2. pretkola šokantno izgubili na svom terenu od kazahstanskog Kizilžara sa 0:2 te tako ispustili prednost od 2:1 iz prve utakmice.

Trener Osijeka Nenad Bjelica bio je vidno razočaran.

- Nismo ovo očekivali, izgledali smo solidno u prvom dijelu, ali smo postali nervozni nakon gola. Nismo uspjeli spojiti tri dodavanja. Zaslužena pobjeda Kazahstanaca - rekao je Bjelica te dodao:

- Šutevi su nam bili neprecizni, nismo imali raspoloženog igrača koji bi napravio razliku. Ovo je katastrofa i sramota, ja preuzimam svu odgovornost za ovo. 

Golove za goste postigli su Giorgi Ivaniadze u 61. i Moussa Kone u 71. minuti.

- Na kraju smo imali tri napadača, ali izgledali smo nemoćno. Ponavljam, odgovornost je moja. U Kazahstanu smo solidno izgledali, ali moja ekipa je danas igrala loše i nemamo izgovora.

Bjelica je na kraju još jednom naglasio:

- Moja je ekipa izgledala loše i to je činjenica. S tim se prvenstveno ja moram nositi, a onda i svi drugi.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Darlboro2
Darlboro2
22:59 28.07.2022.

Ok Nenade, onda je sve u redu...

LU
lukborn
10:55 29.07.2022.

oces se odreći dijela primanja?

BS
Blue_shirt
07:20 29.07.2022.

Nece taj dati ostavlu, licemjer. Sve kao fol srce, emocije i slicna prica. A u jednim Osijeku svaki mjesec spremi milju kn u dzep. I sad ce kao i u dinamu kada je kao usao u sukob radi igraca i njihovih placa u corona krizi, uzeti sebi odvjetmika i naplatiti cijeli ugovor a igraci nula, njima je slao poruke, ha ha... Tako ce i u osijeku, cekati isplatu cojelog ugovora. Dokaz koliko voli RH je taj i da tu radi evo vec pet godina a zivi u austriji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije