DRUŠTVENE MREŽE

Navijači Osijeka nakon debakla 'udarili' po Nenadu Bjelici, pogledajte što pišu

Uzvratna utakmica drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige, NK Osijek - FC Kyzylzhar
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
28.07.2022.
u 22:37

"Neno ljubavi, jel' ti treba pomoć spakirati kofere?", piše jedan navijač.

Nogometaši Osijeka doživjeli su debakl u Europi. Kazahstanski Kizilžar porazio ih je u Gradskom vrtu s 2:0 i tako s 3:2 ukupno izbacio u drugom pretkolu Konferencijske lige.

Navijači Osijeka i više su nego ljutiti, a neki prozivaju trenera Nenada Bjelicu. Evo nekih komentara sa službene Facebook stranice kluba.

"Kažu Bjelica najbolji trener lige? Možda po kmečanju, nema Olma, Majera i ekipe nema ni Bjelice."

"Rugali smo se Hajduku, Tobol je za ove izmislio nogomet."

"Bjelice dosta je. Dvije sezonu nemaš igru uništavaš nogomet!"

"Ni Drava nije tako nisko pala."

"Nenade stvarno je najbolji trenutak za odlazak."

"Neno ljubavi, jel' ti treba pomoć spakirati kofere?"

"Smijalo se Hajduku sto je izgubio od Tobola, ovo milijun puta gore, dno dna! Bjelica odlazi."

"Osječani, potjerajte ga samo od vas cirkus radi."

"Bjelice budi gospodin i daj ostavku."

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Komentara 12

FR
freeshooter
22:57 28.07.2022.

Nažalost...Bjelica nije za bitne utakmice, nemogu ni reći velike, uvijek ih gubi, nema trenerske hrabrosti nego stalno ulazi u stanje straha i grča...isto posljedično prenosi na igrače, i tu je kraj priče...ja još nemogu zaboraviti Benficu, bio je zelen uu licu, ogledalo istog su bili oduzeti igrači i promašeni ziceri...teško je sada sve to...hrvatski nogomet strašno gubi sa ovakvim utakmicama...trebaju nam moderni i hrabri treneri...tipa Samir Toplak...taj uvijek svoje nabrije...pa Goran Tomić, Silvijo Čabraja...

KA
kažemja
22:54 28.07.2022.

Jedino što sad Bjelica treba napravit je ostavka.Ispasti od kluba koji se grčevito bori za ostanak u Kazahstanskoj ligi je velika bruka.

BI
Binkić
23:40 28.07.2022.

Pokazuje se ono što vidimo zadnjih godina.hr klupski nogomet je smeće i vrhuška nogometnog saveza se skriva iza rezultata reprezentacije.Vrh države i nogometnog saveza su za te rezultate zaslužni kao i pingvini za snijeg za južnom polu .Znaju se samo slikati kod dočeka repke ili pod tušem.Njihov nerad se vidi po onome za što su zaduženi a to su klubovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije