TRENER OSIJEKA

Nenad Bjelica: Zar je trebao ostati bez svijesti, da ga odveze hitna? Čudna i smiješna odluka

Nenad Bjelica
11.02.2022.
u 15:43

- Znači, trebao je ostati bez svijesti, da ga s terena odveze hitna pomoć i onda bi to bilo njima sve jasno? Čudna su to i smiješna objašnjenja, ali vjerujem da će ih biti još.

Osijek će u nedjelju u 17:30 u Gradskom vrtu ugostiti Rijeku, a susret je najavio domaći strateg Nenad Bjelica.

- U ovoj sezoni smo se pokazali u dobrom svjetlu protiv Rijeke i vjerujemo da će tako biti u nedjelju. Imamo dobru momčad na raspolaganju, siguran sam da će svaki pojedinac dati svoj maksimum za tri boda koja bi bila vrlo važna. Pred nama je puno takvih i davati prioritet ovoj ili onoj utakmici ne bi bilo ispravno. Fokusirani smo na prvu iduću, Rijeka je kvalitetna suparnik, momčad koja je u borbi za najviše pozicije s nama i vjerujem da ćemo, unatoč tome što se radi o kvalitetnoj momčadi s kvalitetnim trenerom biti bolji od njih - rekao je Bjelica.

Izvjesno je da neće biti Miereza koji još uvijek ne smije udarati loptu glavom nakon potresa mozga koji je zaradio protiv Hrvatskog 

- Minimizirali su to jer je po njima siva zona, pa VAR nije trebao reagirati. To je za mene smiješno objašnjenje. Pa Ramon se četiri dana nije sjećao ničega, ni rezultata. A oni to interpretiraju da se na snimci ne vidi jačina. Znači, trebao je ostati bez svijesti, da ga s terena odveze hitna pomoć i onda bi to bilo njima sve jasno? Čudna su to i smiješna objašnjenja, ali vjerujem da će ih biti još.

Prokomentirao je i odnos s navijačima.

- Nemamo nikakav problem s našim navijačima, s njima smo u dobroj sinergiji, najveće poštovanje koje igrači pokazuju prema navijačima je ponašanje na travnjaku i izvan njega. U ovih godinu i pol dana koliko sam ovdje nismo imali ni najmanji incident s igračima izvan terena, dok rezultati koje postižemo su na rekordnoj razini klupskih rezultata u klupskoj povijesti. Velika većina navijača je uz momčad u svim trenucima i nadam se da ćemo u nedjelju navečer zajedno slaviti - zaključio je Bjelica.

Ključne riječi

Komentara 2

IS
istina00
17:10 11.02.2022.

bjelica naporan si s tim kukanjem iz kola u kolo....

DU
Deleted user
23:39 11.02.2022.

Da ali bitno je to da to nije na var sobi da odredi sta i kako !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije