NITKO NIJE OSTAO RAVNODUŠAN

Neviđene scene: Hologram Dražena Petrovića obratio se navijačima u Areni, obitelj je plakala

Screenshot: HTV
05.09.2024.
u 22:11

Dražen se naime, kroz hologramsku projekciju, vodeći loptu na parketu Arene obratio navijačima s nekoliko rečenica. Slike iz Arene obići će svijet, a njegova obitelj i najbolji prijatelji nisu mogli sakriti suze

U zagrebačkoj Areni održana je revijalna utakmica između hrvatske košarkaške reprezentacije i tima Dražena Petrovića kojeg su sačinjavali neki od najboljih europskih igrača ovoga trenutka. Na spektaklu u Zagrebu prisustvovali su i brojni suigrači našeg ponajboljeg košarkaša svih vremena iz Cibone, Reala, hrvatske reprezentacije i NBA klubova za koje je nastupao.

Posebnu pozornost izmamio je događaj između treće i četvrte četvrtine revijalnog dvoboja. Tada je duh Dražena Petrovića u dvorani bio još jače prisutan. Dražen se naime, kroz hologramsku projekciju, vodeći loptu na parketu Arene obratio navijačima s nekoliko rečenica. Slike iz Arene obići će svijet, a njegova obitelj i najbolji prijatelji nisu mogli sakriti suze.

Nakon kratke poruke pomoću umjetne inteligencije, cijela Arena zapjevala je hit Novih Fosila "Kako je dobro..". Bio je to svakako najemotivniji trenutak čitave zagrebačke večeri.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Komentara 19

IP
IP1
23:54 05.09.2024.

Dražen je legenda ali ovo ide sve više i više u karikaturu koju on nikako nije zaslužio!

AK
Aka
00:32 06.09.2024.

bolesno

CA
Cavke1996
23:24 05.09.2024.

Otvorio vrata svima iz Europe legenda I ponos nase male zemlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije