TEŽAK UDARAC

Nijemci šokirani presudom Vuškoviću. Klub otkazao trening, igrači i navijači u nevjerici

Petrinja: Utakmica šesnaestine finala kupa Hrvatske, GSNK Mladost - HNK Hajduk
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/5
27.08.2024.
u 19:01

"Igrači, navijači i cijeli klub više su se puta privatno i javno zalagali za Vuškovića i isticali njegovu nevinost, ali bezuspješno", navodi klupski portal HSV24

Nakadašnji igrač Hajduka, Mario Vušković, suspendiran je odlukom Međunarodnog sportskog suda u slučaju korištenja dopinga. Profesionalnim nogometom neće se moći baviti sve do jeseni 2026. godine. Ovime je budućnost njegove karijere bitno ugrožena. Trenutno je igrač HSV-a, no ugovor mu istječe iduće godine, a nije poznato hoće li ga raskinuti obzirom na razvoj događaja. Klub mu je tijekom čitavog slučaja pružao potporu, a nakon donošenja presude ostali su u šoku.

"Vušković se do samog kraja nije prestao nadati boljem ishodu", piše klupski portal HSV24. Njemački klub je o odluci Međunarodnog sportskog suda obaviješten pred početak treninga u 11 sati ujutro. Nakon što su čuli kakva je konačna presuda, uprava kluba je odlučila da će trening biti otkazan.

GALERIJA Hajduk se razigrao i preokretom svladao Varaždin! Livaja je ponovo heroj Poljuda

Petrinja: Utakmica šesnaestine finala kupa Hrvatske, GSNK Mladost - HNK Hajduk
1/24

"Igrači, navijači i cijeli klub više su se puta privatno i javno zalagali za Vuškovića i isticali njegovu nevinost, ali bezuspješno. Šok u slučaju Vuškovića bio je prevelik", piše portal pa dodaju kako trenutno klub druge teme smatra sporednima. 

Vušković je izrastao iz mladih momčadi splitskog kluba, a za prvu je momčad nastupio 48 puta. U Hamburg je najprije stigao na posudbu još 2021. godine po cijeni od 1.2 milijuna eura. Nijemcima se svidio dovoljno da ga odluče otkupiti, a to su učinili za dodanih tri milijuna eura.

VIDEO Hajduk već priznao potpuni poraz? Kalinić: 'S Dinamom se nemamo što uspoređivati. Kvalitetniji su'

Komentara 3

Avatar Idler
Idler
19:23 27.08.2024.

Ovu priču ne razmem, pogotof mi nisu jasni njemački doktori - kakti nestručni i neupućeni !

Avatar Vrsalj
Vrsalj
19:23 27.08.2024.

Amerikanci su na olimpijskim igrama odbili testiranje za doping i nije im moga nitko ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije