Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA

Nika Fleiss najavila inicijativu "I zima toplo srce ima"

Nika Fleiss
PIXSELL
29.12.2012.
u 11:44

Utrku će svojim sudjelovanjem uveličati i druga velika skijaška imena poput Alberta Tombe, Marca Girardellija, Kristiana Ghedine te Janice Kostelić

Nika Fleiss je u petak, 28. prosinca, u prodavaonici dm-a u Westgateu dijelila ulaznice za utrke Vip Snježne kraljice, najavivši inicijativu „I zima toplo srce ima“. U sklopu inicijative kupci dm-a će tijekom siječnja istovremeno moći ostvariti 25 posto popusta na odabrane proizvode te omogućiti donaciju godišnje zalihe potrepština za štićenike Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

- Zadovoljstvo nam je što ćemo kroz dm-ovu siječanjsku kampanju \"I zima toplo srce ima\" i humanitarnu utrku „dm Zagreb Ski Legends“ zajedno s najvećim skijaškim legendama i Hrvatskim skijaškim savezom ugrijati srca štićenika bolnice u Gornjoj Bistri - izjavila je Dubravka Štefanac Vinovrški iz dm-a.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih skijašica, Nika Fleiss, nastupit će na humanitarnoj utrci \"dm Zagreb Ski Legends\" koja će se voziti nakon muške slalomske utrke, 06. siječnja u 17.30 sati. Utrku će svojim sudjelovanjem uveličati i druga velika skijaška imena poput Alberta Tombe, Marca Girardellija, Kristiana Ghedine te Janice Kostelić i Ane Jelušić koji će svojim sudjelovanjem pružiti podršku inicijativi za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra „I zima toplo srce ima“.

- Pozivam sve ljubitelje skijanja da uživaju u humanitarnoj utrci \"dm Zagreb Ski Legends\" te tijekom siječnja pokažu toplinu svog srca i pomognu dm-u i Hrvatskom skijaškom savezu da inicijativom \"I zima toplo srce ima\" omoguće djeci iz bolnice Gornja Bistra da osjete svu toplinu naših srca tijekom cijele godine - rekla je Nika Fleiss.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije