Svi ga hvale

Niko Kranjčar novom je lijepom gestom oduševio Englesku i svog trenera!

Niko Kranjčar
Foto: PA/Pixsell
17.10.2014.
u 20:40

- Mislili smo da će Niko biti izvan pogona neko vrijeme, nagađalo se da ga neće biti tjednima, ali u nedjelju će primiti injekciju jer želi igrati

QPR u osmom kolu Premiershipa dočekuje Liverpool, a trener Harry Redknapp ima problema sa sastavljanjem momčadi. Puno igrača je ozlijeđeno pa trener momčadi s dna ljestvice ima velike glavobolje i razmišlja kako se suprotstaviti tako jakom protivniku. Među igračima koji ne bi trebali nastupiti je i hrvatski nogometaš Niko Kranjčar, ali njega to neće spriječiti.

- Mislili smo da će Niko biti izvan pogona neko vrijeme, nagađalo se da ga neće biti tjednima, ali u nedjelju će primiti injekciju jer želi igrati. To pokazuje kakav je čovjek. Sjajan je otkako se vratio iz Kijeva, zadovoljno je sipao pohvale na Kranjčarov račun Redknapp.

Nije ovo prvi put ove sezone da ga hvali, već je nekoliko puta u medijima govorio afirmativno o hrvatskom reprezentativcu, a, između ostalog, rekao je kako je zaljubljen u njegove nogometne vještine i ljudske osobine. Niko ga je "kupio" i kada je početkom sezone pristao na veliko smanjenje plaće, a ovim potezom ponovno ga je oduševio. Ali ne samo njega već i sve klupske navijače.

>>Izbornik Kovač: Niko Kranjčar nije otpisan iz kadra

Komentara 4

GL
gladiatus61
10:50 18.10.2014.

Šteta što nema mjesta u reprezentaciji pored kolosalonog Brozovića.

DU
Deleted user
21:29 17.10.2014.

To mu je jedina šansa da nastupi u prvom sastavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije