SLUŽBENO

Nikola Moro prešao u Serie A, predstavljen je u novom klubu

Doha: Prijateljska nogometna utakmica Hrvatska - Bugarska
Igor Kralj/PIXSELL
29.08.2022.
u 12:50

Ove godine je debitirao za vatrene u prijateljskom ogledu protiv Bugarske (2:1) i pokušat če izboriti poziv u Katar.

Povremeni hrvatski reprezentativac Nikola Moro službeno je prešao u talijanskog prvoligaša Bolognu

Trener Siniša Mihajlović inzistirao je na dovođenju bivšeg igrača zagrebačkog Dinama prema pisanju talijanskih medija, što mu se na kraju i ostvarilo. 

Moro dolazi na posudbu, a talijanski prvoligaš ima i mogućnost otkupa ugovora. Prema informacijama koje nisu potvrđene, moskovski Dinamo će samo na posudbi zaraditi 1.5 milijuna eura, dok će ga Bologna moći otkupiti za još šest milijuna eura.

Iako je naglasio kako nema namjeru napustiti Rusiju nakon rusko-ukrajinskog sukoba i nametnutih sankcija, promijenio je mišljenje i preselio u jednu od najjačih europskih liga.

Jedno vrijeme se spominjao njegov povratak u Hajduk gdje je i napravio prve nogometne korake, ali sve je ostalo samo na glasinama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije