JOZAK ODUSTAO

Ništa od Dinama! Dogovorio sve s Mamićem u Međugorju, ali uslijedio je preokret

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
16.12.2021.
u 23:25

- Kao dinamovcu nije mi lagano to reći, ali trenutno nije zrelo vrijeme za mojim povratkom. Iskreno se veselim povratku jednog dan

Romeo Jozak ipak neće preuzeti funkciju sportskog direktora Dinama, iako je s gazdama u Hercegovini sve već bilo dogovoreno. Jozak je prije nekoliko dana iz tog razloga i boravio u Hercegovini i sa Zdravkom Mamićem dogovorio detalje, pružili su si ruke...

Stvar je praktično bila gotova, Jozak je funkciju trebao preuzeti početkom siječnja, nakon što raskine ugovor sa svojim poslodavcima u Saudijskoj Arabiji. Iz tog se razloga istog dana vratio u Barcelonu gdje je trebao finalizirati raskid postojećeg ugovora sa Saudijcima. A onda je jučer u poslijepodnevnim satima stigla informacija da od  njegova povratka neće biti ništa. Jozak će, čini se, ostati na funkciji glavnog čovjeka za nogometni razvoj pri Ministarstvu sporta Saudijske Arabije.

- Zahvaljujem se predsjedniku Barišiću na pozivu i Dinamu na ponudi za funkciju sportskog direktora. Kao dinamovcu nije mi lagano to reći, ali trenutno nije zrelo vrijeme za mojim povratkom. Iskreno se veselim povratku jednog dana, kada me i ako Dinamo bude opet trebao, jer je funkcija u Saudijskoj Arabiji trenutno preozbiljna i s ljudske i s profesionalne strane da samo tako iznenada odem - porukom se oglasio Jozak.

Ključne riječi

Komentara 32

ST
stefj
00:45 17.12.2021.

Šteta...

Avatar Mentat
Mentat
15:11 17.12.2021.

Nema, velite, lik "iz najbolje države jugoslavije" ništa s Dinamom?! 😏 Jbš Dinamo, srpsko ime to....

GE
generacija57
06:27 17.12.2021.

Pa kaj nije Mamić dao ostavku na sve funkcije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije