NIJE BAŠ IZNENAĐEN

Njemačka na Svjetskom prvenstvu bez Fringsa

Torsten Frings
AFP
20.01.2010.
u 17:52

Veteran u redovima Werder Bremena Torsten Frings (33) neće biti članom njemačke nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Odlučio je tako izbornik "elfa" Joachim Löw koji je Fringsu osobno priopćio za njega razočaravajuću vijest.

Posljednju utakmicu za njemačku reprezentaciju odigrao je Frings u veljači prošle godine protiv Norveške, nakon čega ga Löw više nije pozivao na okupljanja.

- Nisam potpuno iznenađen, ali nema drugog izbora nego prihvatiti takvu odluku iako imam potpuno drugačije mišljenje od Joachima Löwa - rekao je Frings, koji je odigrao ukupno 79 utakmica za njemačku reprezentaciju i postigao pritom 10 golova.

Nastup u Južnoafričkoj Republici bio bi za njega treći na svjetskim prvenstvima budući da je nastupio 2002. u Japanu i Južnoj Koreji, kao i 2006. u Njemačkoj.

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:13 20.01.2010.

Pa možda bi mogli umjesto Fringsa uči Robert ili Niko Kovač..Oni su inače Njemci hrvatskoga porijekla pa če tako bar neki Hrvat osjetiti World Cup u Južnoj Africi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije