Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNA GOŠĆA

Nogometaš iz HNL-a ljubi bivšu djevojku Gerarda Piquea i britansku misicu!

Lisa Lazarus
Foto: Press Association/Pixsell
1/2
14.10.2019.
u 11:54

Utakmice Prve HNL prati nekadašnja Miss Universe Velike Britanije Lisa Lazarus. Velšanka rođena prije 31 godinu u Swanseaju, najljepša djevojka na Otoku 2008. u vezi je s napadačem Osijeka.

Nigerijski napadač Jerry Mbakogu nogometaš je zanimljive i više nego solidne biografije. Može se pohvaliti kako u nogama ima dvadesetak utakmica u Serie A, u kojoj je u dresu Carpija zabio Sampdoriji i Laziju, te još 150 u Serie B u kojoj je zabio sjajna 42 gola i upisao 27 asistencija. Igrao je još i za Padovu te rusku Samaru, dva puta mu se radna dozvola ispriječila transferu u engleski Championship gdje su mu Leeds i Nottingham Forest nudili ugovore, a svojedobno je zaintrigirao i Jürgena Kloppa koji ga je pokušao dovesti u dortmundsku Borussiju. Do prije pola godine njegova vrijednost na tržištu iznosila je dva milijuna eura (danas je dvostruko manja), a od ove je sezone u Osijeku s kojim je u smiraj prijelaznog roka potpisao dvogodišnji ugovor.

– Treba mi novi izazov u karijeri. Mislim da to može biti Osijek. Ovo je za mene dobra prilika – rekao je 27-godišnji Nigerijac s talijanskom putovnicom na svojoj promociji u Osijeku u koji je došao čistih papira.

Diplomirala radiologiju

U Prvoj HNL zasad se nije naigrao, dijelom jer u Gradski vrt nije stigao posve fizički spreman, ali najviše zbog sjajnog napadačkog tandema M&M (Mirko Marić i Antonio Mance) koji je u suradnji zabio već 11 od 17 Osijekovih pogodaka ove sezone uz još šest asistencija. U četiri prvenstvene utakmice u kojima se našao u zapisniku, Mbakogu je odigrao ukupno tri minute i to raspoređene u dva nastupa, protiv Lokomotive i Slaven Belupa, uz još pola sata protiv vukovarske Vuteks Sloge u kupu kada se i upisao u strijelce. Mbakogu zasad u Gradski vrt nije donio prvenstvene golove, ali zato je u HNL donio dašak glamura i spektakla. Zbog njega utakmice Prve HNL prati nekadašnja Miss Universe Velike Britanije Lisa Lazarus. Velšanka rođena prije 31 godinu u Swanseaju, najljepša djevojka na Otoku 2008. u vezi je s napadačem Osijeka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy hump day 🍑#humpday #peachy #goodmorning

Objavu dijeli Lisa Lazarus (@lisalazarusofficial)

Prvu titulu na natjecanjima ljepote za Miss Llanelli osvojila je u dobi od 16 godina, potom je osvojila laskavo priznanje za Miss Swansea, bila je druga pratilja na izboru za Miss Walesa, a potom je izabrana za Miss Universe Velike Britanije. Iako se na svjetskom izboru ljepote čiju je licencu godinama držao aktualni predsjednik SAD-a Donald Trump u konkurenciji nije okitila lentom, taj nastup dao joj je vjetar u leđa za nove uspjehe. Već iduće godine glumila je u bollywoodskom epskom spektaklu “Veer” sa Salmanom Khanom, a onda i u romantičnoj drami “Madrasapattinam”. U međuvremenu je stigla diplomirati radiologiju. Danas je uspješna poslovna žena. U Dubaiju gdje je posljednjih godina njezin novi dom osnovala je manekensku agenciju MA Models koja modelima pomaže u razvoju karijere na Bliskom istoku.

– U Dubaiju je sve moguće. Samo trebate biti predani i marljivi i imati odličan tim oko sebe – kazala je svojedobno.

Pratila je Osijek i Goricu

Lisin je ljubavni život bogat poput njezine poslovne biografije. Otočki tabloidi tvrdili su svojedobno kako je bila u vezi s Gerardom Piquéom u vrijeme dok je on igrao za Manchester United. Štoviše, Lisa je bila jedna od posljednjih djevojaka španjolskog nogometaša prije nego što je upoznao sadašnju suprugu, kolumbijsku pop-divu Shakiru. Nemoguće je naći ikakvu informaciju o povijesti njezine veze s napadačem Osijeka, međutim, Lisa je barem jednom bila na istoku Hrvatske otkako je nigerijski nogometaš potpisao za bijelo-plave.

Lisa se jednom pojavila na tribinama Gradskog vrta, naravno u dresu Osijeka. Ispratila je prvenstvenu pobjedu protiv Gorice koju je s klupe odgledao i nigerijski nogometaš. Za posjeta Osijeku pohvalila se i fotografijom iz zoološkog vrta koju je objavila na Instagramu. Zanimljivo, na njezinom Instagram profilu nema niti jedne fotografije s nigerijskim nogometašem, ali ni Mbakogu na svome profilu nema nijednu fotografiju s britanskom manekenkom. Doduše, on je u posljednje dvije godine na Instagramu podijelio sa svijetom svega sedam fotografija, od čega su dvije u dresu Osijeka.

Ključne riječi

Komentara 1

DD
dobar.d
13:47 14.10.2019.

Ona nije sponzojuša, ona je nova djevojka našeg nogometaša, a staja djevojka Žejajda Pikeja koji je u Zagjebu svaki put u jednom jestojanu najucivao jajebicu nojmajis...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije