BLIJEDI PLAVI

Nogometaši Dinama došli pred sjever pozdraviti navijače. Boysi ih zvižducima otjerali u svlačionicu

Zagreb: UEFA Europa Konferencijska liga, GNK Dinamo - FC Viktoria Plzen
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
26.10.2023.
u 23:15

Nezadovoljni su navijači Dinama i dosta im je svega, plavi su doživjeli novi poraz u Europi

Nogometaši Dinama upisali su drugi poraz u nizu u skupini C Konferencijske lige, češka Viktoria Plzen pobijedila je u trećem kolu, u Zagrebu, s minimalnih 1-0 (0-0). Jedini pogodak postignut je u 69. minuti, a gol vrijedan tri boda dao je Tomaš Chory iz jedanaesterca. Kriza tako i dalje trese hrvatskog prvaka koji je u svim natjecanjima izgubio četvrtu utakmicu u posljednjih šest nastupa.

VEZANI ČLANCI:

Nešto više od osam tisuća ljudi skupilo se večeras u kišnom Maksimiru, ali nogometaši plavih nisu im priuštili radost nego novo razočaranje. Navijačima je dosta svega, Bad Blue Boysi su zvižducima ispratili svoje miljenike koji su došli pred sjevernu tribinu, ali su potjerani u svlačionicu. 

Zvižduci navijača čuli su se i sa zapada, Dinamo se defnitivno nalazi u nezapamćenoj krizi. 

Komentara 8

EJ
ejStef
23:20 26.10.2023.

Sada bi bilo interesantno napraviti jedno Otvoreno i pozvati istu ekipu kao i prije nekoliko mjeseci. Pitanje bi bilo jednostavno - kako ste u tako kratko vrijeme uspjeli uništiti Dinamo, a pitanje za goste novinare i predstavnike BBB- kako ste tako zdušno podržavali ovu upravu...

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
23:34 26.10.2023.

Močvara se isušuje?

DU
Deleted user
23:55 26.10.2023.

Kako sada hejt pa htjeli su ovu upravu. Izvolimo svi pa uzivajmo u propasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije