BRAZILSKI AS

Nogometna legenda u suzama: Uništile ga žene i alkohol, ima devetero djece koju ne smije vidjeti

Instagram screenshot
29.07.2024.
u 10:46

Njegov život izvan terena bio je vrlo komotan i rasipnički. Nije mogao bez alkohola. Legendarni as ima čak 11 djece sa 7 različitih žena. Priznao je da ga mnogi koriste. Redovito pusti suzu jer ne može vidjeti svoje potomstvo

Čuveni brazilski lijevi branič Roberto Carlos smatra se jednim od najboljih nogometaša u povijesti na svojoj poziciji. Poznat je po topovskom udarcu i nastupima za madridski Real i brazilsku nogometnu reprezentaciju s kojom se osvojio srebro u Francuskoj 1998. godine i svjetski naslov u Japanu i Koreji 2002. godine. Međutim, slavni nogometaš imao je puno poroka koji ga dotukli, usput je napravio i jedanaestero djece. - Jedan trener je došao i htio je da nam ukine piće, izdržao sam tri mjeseca - čuvena je rečenica jednog od najboljih igrača ikada. Koliko je na terenu bio odličan podjednako toliko je bio opčinjen ludim provodima. 

Nije mogao bez ludih provoda, pogotovo kada su u blizini neki njegovi sunarodnjaci. Krasilo ga je to što se njegov buran noćni život nimalo nije odražavao na igre na terenu. Osvojio je sve što vrijedi u nogometu. Koliko trofeja je skupio, bio je sa višestruko većim brojem žena. Otac je dvocifrenog broja djece, a viđa samo dvoje. Vjerojatno nema ljubitelja nogometa koji nije čuo za slavnog Roberta Carlosa. Legendarni lijevi bek i pravi nogometni boem. Postigao je jedan od najmisterioznijih golova ikada. Bilo je to 1997. godine na Kupu konfederacija. Njegov slobodni rad neobične putanje postao je predmet proučavanja pojedinih profesora fizike.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

1/17

Imao je toliko razoran udarac da su se prilikom njegovih slobodnjaka nekad protivnici znali i razbježati. Slovi za igrača sa najsnažnijim šutem u povijesti. Tijekom igračkih dana slavni je Brazilac osim nogometom bio lud za ženama, alkoholom i cigaretama, dok danas ovaj 49-godišnjak vodi miran i obiteljski život. Čak je postao i djed. Najveći dio klupske karijere proveo je igrajući za Real Madrid. Ronaldo da Lima i ostali Galacticosi pravili su mu društvo dobar dio prijestolničke avanture. Njegov život izvan terena bio je vrlo komotan i rasipnički.  No redovito pusti suzu jer ne može vidjeti svoje potomstvo.

 

 

VEZANI ČLANCI:

- Nemam kontakta s djecom zbog njihovih majki. Oni samo razmišljaju o financijskoj strani. Ima jedna Meksikanka koja me zove samo kad joj treba novac.

- Pokušavam da dajem djeci što je više moguće, ali od njihovih majki čujem samo da se žale na novac. Pokušavaju da iskoriste oca njihovog djeteta.

Carlos je od 2009. godine u braku sa Marinom Luccon s kojom ima dvije kćerkice, Manuelu da Silvu i Silvu Rochu. U međuvremenu je postao i djed jer je njegova kćerka Giovanna da Silva Rocha rodila sina.

Komentara 5

DP
davor_p
12:24 29.07.2024.

kako je sijao tako i zanje

MI
mikimouse12
11:56 29.07.2024.

Sto Vam to dodje historiji? zasto je postao histerican?

DE
Delboysiget
14:49 29.07.2024.

Južnoamerički rom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije