REAKCIJE NA LUKU

Nogometni svijet oduševljen je zbog Modrića. Pročitajte kako su se poklonili hrvatskom genijalcu

Osijek: Susret Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
09.09.2024.
u 08:04

Nogometni planet također je oduševljen prezentacijom hrvatskog virtuoza Luke Modrića unatoč tome što se već nalazi u poznim igračkim godinama. Međutim, klasa ostaje vječna...

Luka Modrić igrao je i uklizavao kao 25-godišnji mladić, kazao je nakon pobjede nad Poljskom izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.  Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine A1 Lige nacija na Opus Areni u Osijeku svladala Poljsku sa 1-0 (0-0). Jedini gol na utakmici postigao je kapetan Luka Modrić koji je dan uoči svog 39. rođendana sjajno izveo slobodan udarac te iskosa s lijeve strane sa 18 metara pogodio sam gornji kut nemoćnog Lukaša Skorupskog.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Osijek: Susret Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija
1/17

Nogometni planet također je oduševljen prezentacijom hrvatskog virtuoza Luke Modrića unatoč tome što se već nalazi u poznim igračkim godinama. Međutim, klasa ostaje vječna...

"Luka Modrić zabija iz slobodnog udarca! Događa se to samo nekoliko sati prije navršenih 39 godina… i to je 27. gol za Hrvatsku u 180. nastupu. Luka večeras postaje drugi igrač u povijesti Europe po broju utakmica za reprezentaciju sa 180 susreta, odmah iza Cristiana Ronalda koji ih ima 213… Luka traje zauvijek", napisao je Fabrizio Romano.

VEZANI ČLANCI:

"Luka Modrić zabio je slobodni udarac netom prije svog 39. rođendana. Klasa", objavio je britanski portal Bleach Report uz ikonu čaše vina.

"Modrić je zabio gol kojim je Hrvatska slomila Poljsku. Klasa je vječna", objavio je na Twitteru beIN Sports.

"Luka Modrić napunit će 39 godina. I dalje zabija za svoju reprezentaciju", piše ugledni BBC.

Komentara 18

LE
Levanto
10:33 09.09.2024.

Ne viđa se tek tako onakva lipota nogometa. Ali doda je i siguran sam najvise trke u utakmici. Bravo majstore.

Avatar Castro
Castro
10:53 09.09.2024.

Ne samo gol...koji je jako bitan...nego cijela tekma, covjek je uklizavao u sedamdesetoj minuti, trcao u odbranu, izvodio kornere i slobodnjake, samo bran io nije.. ono sinoc je nesto sto se ne zaboravlja. Hvala ti maestro.

Avatar rubinet
rubinet
12:06 09.09.2024.

Nogometni svijet oduševljen je (s kim, čim: instrumental) Modrićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije