NENADANI ZAPLET

Nova drama u HNL-u! Svađa i prepucavanje Hajduka i Varaždina. Splićani dobili oštar odgovor

Varaždin: Varaždin protiv Rudeša u 22. kolu Prve HNL
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/3
22.08.2024.
u 16:30

"Smatramo normalnim, kao što je običaj u komunikaciji između svih ostalih klubova članova SuperSport HNL-a, ali i nižih rangova, prvo uputiti i prijaviti odgovornim osobama kluba navedeni navodni incident", navode u priopćenju iz Varaždina

Hajduk je prijavio igrača Varaždina Juricu Poldrugača jer je, kako navode u službenoj prijavi, na samome kraju utakmice 3. kola Hrvatske nogometne lige,odigrane u nedjelju (18. kolovoza) na Poljudu, pljunuo i opsovao sakupljača lopti. Nogometaš gostujuće momčadi je u igru ušao u 82. minuti susreta. Incident se prema navodima Hajduka dogodio u samoj završnici utakmice. Povodom svega navedenog oglasio se i Varaždin.

"NK Varaždin je službeno prvu informaciju o navodnom incidentu koji uključuje našeg igrača Jurica Poldrugač na utakmici 3. kola SuperSport HNL zaprimio dana 22. 8. 2024. u 13:00 od strane Hrvatskog nogometnog saveza dok je neslužbeno za incident doznato iz medija tijekom jutra navedenog dana", započinju u priopćenju iz kluba.

"Smatramo normalnim, kao što je običaj u komunikaciji između svih ostalih klubova članova SuperSport HNL-a, ali i nižih rangova, prvo uputiti i prijaviti odgovornim osobama kluba navedeni navodni incident kako bi se prije uključivanja javnosti, nastojao međusobno razriješiti isti", navode pa nastavljaju:

GALERIJA Dinamo srušio siloviti Qarabag i stoji na pragu Lige prvaka. Kulenović je heroj večeri!

Varaždin: Varaždin protiv Rudeša u 22. kolu Prve HNL
1/116

"NK Varaždin uvijek se zalagao i zalagat će se za fer i korektno ponašanje kako na sportskim terenima tako i van njih te osuđujemo bilo kakve postupke kojima nije mjesto na sportskim terenima i narušavaju sigurnost sudionika utakmice odnosno sami integritet nogometne igre."

"Uvidom u dobivenu snimku, jasno je vidljivo ono što se događalo zadnjih 20-ak minuta utakmice a to je namjerno odugovlačenje s povratkom lopte u igri od strane pobirača HNK Hajduk, što se više puta upozoravalo i službene osobe utakmice da obrate pozornost. Nadalje, daljnjim pregledom snimke ne vidimo materijala za koji je HNK Hajduk prijavio našeg igrača, jer da se išta od navedenog i dogodila– reakcija pobirača lopti i glavnog svjedoka bila bi drugačija od one na snimci", zaključuju iz NK Varaždina.

VIDEO Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Komentara 7

MA
maximinimax
17:05 22.08.2024.

Ovi tonu sve dublje

Avatar Moodleen
Moodleen
17:26 22.08.2024.

Kak ste vi Varaždinci naivni, vi bi civiliziranu i kulturnu komunikaciju z dalmatinerima.... ha ha ha

KU
Kujttim
20:53 22.08.2024.

Hajduk svakog tjedna iskopa novog neprijatelja. Ako to nije sportski direktor ili Ivan Perišić, naći će nekog suca, igrača protivničke momčadi, redara. umjesto da se fokusiraju da pokušaj ustrojavanja organizaciji kluba, momčadi i igre, da naprave neki rezultat, oni uvijek kopaju nove neprijatelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije