HNL

Hajduk prijavio igrača Varaždina, pljunuo je na dječaka koji skuplja lopte

Zagreb:  U 21. kolu HNL-a susreli se NK Lokomotiva i NK Varaždin
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
22.08.2024.
u 11:39

Prijava je zatim proslijeđena povjereniku Josipu Breznom, a ne zna se što je Juricu Poldrugača nagnalo na ovakav čin

Nakon nedjeljnog HNL dvoboja Hajduka i Varaždina, gdje je splitska momčad na Poljudu slavila s 2:1, ostali su ružni repovi.  Naime, Hajduk je prijavio nogometaša Varaždin Juricu Poldrugača zbog toga što je pljunuo i opsovao 14-godišnjeg dječaka koji je sakupljao lopte.

U službenoj prijavi stoji da je Poldrugač, koji je u igru ušao pred kraj utakmice, u 82. minuti, u samoj završnici napravio taj čin nepoštovanja. Prijava je zatim proslijeđena povjereniku Josipu Breznom, a ne zna se što je nogometaša nagnalo na ovakav čin. Pretpostavka je da nije bio zadovoljan načinom na koji mu je vraćena lopta. 

Podsjetimo, Poldrugač je u Varaždin stigao u siječnju ove godine iz austrijskog drugoligaša Lafnitza. U Varaždinu je zasad odigrao 18 utakmice.

Ključne riječi

Komentara 2

TS
Tsunami
14:34 22.08.2024.

trener slaven belupa poludio nakon utakmice s hajdukom gdje je poništen čisti gol, slaven izgubio bod a hajduk nezasluženo osvojio tri, pa trenera slavena kaznu umjesto da suspendiraju suca koji je otvoreno sudio za hajduk i sta nije prvi slucaj nego se evo već tri godine ponavlja ovo sramotno guranje hajduka pod svaku cijenu, - dokle će zbog hajdukovog guranja od strane hnsa i sudaca drugi ispaštati.

ZP
Zabranjen pristup
12:09 22.08.2024.

Ako ima takvu disciplinu da pljuje djecu dosao je u pravi klub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije