SJAJNI VESELY

Novak Đoković iznenađujuće ispao u Dubaiju i ostaje bez prvog mjesta!

Foto: Reuters
1/5
24.02.2022.
u 18:08

Češki tenisač slavio je u dva seta protiv najboljeg na svijetu i pokazao zavidnu formu.

Novak Đoković se nakon podosta problema u ovoj godini uspio pojaviti na prvom turniru i pokazao je pritom nezavidnu formu, no u četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju, porazio ga je 28-godišnji češki tenisač Jiri Vesely za sat i 59 minuta igre. Bilo je 6:4, 7:6 (4).

Čeh je u prvom kolu svladao i najboljeg hrvatskog tenisača Marina Čilića i bez obzira što je trenutno 123. na svijetu, u odličnoj je formi i ovo bi mogla biti njegova godina.

Foto: Reuters

Trudio se Đoković preokrenuti tijek susreta, ali nikako nije išlo. Izostanak kompetitivnih mečeva ostavio je traga pa Srbina servis nije slušao kao što je to inače slučaj i Čeh je iskoristio svoje prilike za veliku pobjedu i ulazak u polufinale. Đoković je djelovao kao da se sprema na potpuno preokret kad je kod 4:5 u drugom setu uspio napraviti break i tako zaustaviti Veselyja, koji je servirao za meč. Ali, do kraja je Čeh ipak uspio slaviti, i to u 13. igri, čime je pokazao mentalnu snagu.

Veselyja u polufinalu čeka bolji iz dvoboja između Litavca Ričardasa Berankisa i Kanađana Denisa Shapovalova. Đokoviću pak prijeti gubitak prvog mjesta i tome bismo mogli svjedočiti već u ponedjeljak 28. veljače. Novi "broj jedan" trebao bi postati Rus Daniil Medvedev.

U drugom polufinalu su Poljak Hubert Hurkacz i Rus Andrej Rubljov.

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
18:19 24.02.2022.

Ode djoka....

LU
lucio2
18:17 24.02.2022.

Vesely me učinio vrlo veselim!

IL
ilustrator
19:49 24.02.2022.

sad će ćale da "protestuje"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije