Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miss sporta

NOVI MAX Najseksi trenerica na svijetu: Zbogom muškarci!

Tihana Nemčić (1)
Foto: Direkcija Miss Sporta
1/15
28.12.2012.
u 15:40

U novom broju Maxa, koji je na kioscima od subote, pročitajte priču o Tihani Nemčić, plavokosoj ljepotici koja aktivno igra za Dinamo Maksimir, ali je i trenerica nogometaša Viktorije iz Vojakovca

Tihana Nemčić, još uvijek aktivna nogometašica Dinama Maksimira i trenerica muške momčadi Viktorija iz Vojakovca, jedna je od kandidatkinja za Miss sporta Hrvatske u 2013. godini. To je njezin drugi pokušaj u izboru na kojem je sudjelovala i prije pet godina.

– Sva ta medijska pažnja oko mojih fotografija više mi je odmogla nego pomogla. Većina hrvatskih medija dolazila mi je na treninge, što je ometalo rad – kaže Tihana.

Cijeli veliki intervju te zašto više neće trenirati dečke pročitajte u novom MAX-u!

Ključne riječi

Komentara 5

DA
danijel00
16:18 28.12.2012.

mogli ste joj reči da bar jednom okrene leđa....

AC
acer7
16:13 28.12.2012.

ok, nogometaši furaju kurvice. ali maknite sponzoruše od nogometa. nekim muškarcima je još samo nogomet ostao. kurvicama lako, one se prodaju strancima.

Avatar patkovic
patkovic
18:41 28.12.2012.

ti dečki stalno muzeju pod tušem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije