bore se za zlato

Odlične vijesti! Hrvatski streljački trojac na Europskim igrama osigurao novu medalju!

Topolje: Održano Finale KUP-a Hrvatske u ga?anju lete?ih meta
Sanjin Strukic/PIXSELL
02.07.2023.
u 15:31

Hrvatski trojac je u tri kvalifikacijske serije imao 218 od mogućih 225 pogodaka, koliko ih je imala i slovačka reprezentacija protiv koje će se boriti za zlato

Hrvatski strijelci Giovanni Cernogoraz, Anton Glasnović i Francesco Ravalico osigurali su najmanje srebrno odličje u momčadskom natjecanju u trapu na Europskim igrama u Poljskoj, a od 16.15 sati će se boriti za zlato.

Hrvatski trojac je u tri kvalifikacijske serije imao 218 od mogućih 225 pogodaka, koliko ih je imala i slovačka reprezentacija protiv koje će se boriti za zlato. Glasnović i Cernogoraz su imali po 73 pogotka, a Ravalico je završio sa 72. U raspucavanju za prvo mjesto hrvatski strijelci su bili uspješniji.

Najzaslužniji za plasman Slovaka u finale bio je Marian Kovacocy, jedini strijelac koji je u kvalifikacijama pogodio svih 75 meta. Treće mjesto u kvalifikacijama osvojili su Portugalci sa 217 pogođenih meta, a za broncu će se boriti protiv reprezentacije Italije.

Talijani bili bolji u raspucavanju od Turaka za četvrto mjesto i tako su ušli u borbu za brončano odličje. Obje reprezentacije su tri kvalifikacijske serije završile sa po 216 pogodaka.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije