SEDMO IZDANJE

Održan je još jedan Kickboxing ljetni kamp. U sjajnoj atmosferi polaznici su učili ovu plemenitu vještinu

Kickboxing Summer Camp Split
Foto: Pit Bull Gym
1/6
12.08.2024.
u 14:00

"Dogodine ćemo ponovo pokušati nadmašiti ovogodišnje rezultate i privući još više sudionika. Ovim putem od srca zahvaljujemo svim trenerima,  sudionicima i podupirateljima bez kojih se ovaj projekt ne bi mogao ni održati, vidimo se sljedeće godine", poručili su iz kampa

Pit Bull je proteklog tjedna održao sedmi po redu Kickboxing Summer Camp. Kao i svake godine nastojali su biti što veći i bolji pa je i ovogodišnji prepoznat kao jedan od globalno najboljih u kickboxu. Ove godine participirali su preko 200 sudionika svih uzrasta i kategorija iz 18 država.  Sedam trenera je besprijekorno odradilo predavanja i treninge na kojima se vidjelo i čulo dosta različitih načina treniranja, izvođenja tehničko taktičkih elemenata te sportsko psiholoških aspekata pripreme. Polaznici su u dvorani studentskog centra dr. Franjo Tuđman sve odslušali s velikom pozornošću.

Roberto Soldić u posljednji tren je morao otputovati na potpis novog ugovora pa nije mogao održati svoj trening. Polaznici su slušali niz vrhunskih atraktivnih kickboksača svjetske klase, nekadašnjeg prvog izazivača Gloryja u superteškoj kategoriji Mladena Brestovca koji se sprema za oproštajni meč, zatim sjajnog slovenskog šampiona Samo Petjea, potom dvojicu vrhunskih šampiona Pit Bulla Agrona Pretenija i Muhameta Deskaja, zatim trofejne trenere našeg kluba Antu Matasa, Gordana Vatavuka i Marka Žaju a najveću pozornost ponovo je pobudio fenomenalni litvanski teškaš i bivši prvak Gloryja Sergej Maslobojev. Polaznici su tako iz prve ruke vidjeli i čuli sustave treninga pomoću kojih su svi ovi eksperti došli do veličanstvenih uspjeha i postigli impresivne rezultate.

GALERIJA Održan je još jedan kickboxing ljetni kamp. U sjajnoj atmosferi polaznici su učili ovu plemenitu vještinu

Kickboxing Summer Camp Split
1/6

Sergey Maslobojev je u Litvi završio studij za sport na kojem se specijalizirao za sportsku psihologiju pa je  polaznicima približio i taj kompleksni aspekt športa. Svih sedam dana bilo je sjajno ozračje i sudionici među kojima je bilo i niz najboljih svjetskih boraca i šampiona iz Gloryja, WAKO-a i ONE FC-a razmijenili su znanja te će ovaj kamp sigurno doprinijeti u njihovom dodatnom napretku.

Svi sudionici su najavili da će doći i dogodine. Split Summer Camp je učvrstio svoje mjesto na svjetskim borilačkim kalendarima. Sudionici su ostali impresionirani Splitom i našim povijesnim znamenitostima kao i našim morem i prirodnim ljepotama.

Kamp je i ove godine sufinanciran uz potporu Ministarstva turizma i sporta i pravi je primjer kako treba spajati šport i turizam te uključivati što veći broj mladih i zbog zdravstvenog i sociološkog aspekta. "Dogodine ćemo ponovo pokušati nadmašiti ovogodišnje rezultate i privući još više sudionika. Ovim putem od srca zahvaljujemo svim trenerima,  sudionicima i podupirateljima bez kojih se ovaj projekt ne bi mogao ni održati, vidimo se sljedeće godine", poručili su iz kampa.

VIDEO Istezao se, trčao i pokazao zavidnu liniju: Milanović je tada na Šestinama trening odradio s Cro Copom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije