SATOSHI ISHI

Omiljeni hrvatski Japanac vodi borbu za goli život. Objavio je potresnu fotografiju i šokirao sve

Instagram
10.08.2024.
u 17:51

To je zaista teško za gledati svim MMA fanovima jer je Ishi uvijek bio uzoran sportaš i borac, a sada ga je neočekivano napalo bolest protiv koje se mora boriti.

Legendarni Satoshi Ishii vodi veliku borbu za goli život. Umirovljeni japanski MMA borac koji već pet godina ima hrvatsko državljanstvo i koji je nastupao pod hrvatskom zastavom vodi najveću, životnu bitku. Ishii je na svom Instagram profilu podijelio tešku situaciju u kojoj se nalazi. U Pekingu je 2008. godine osvojio olimpijsko zlato (+100), a tada je dobio samopuzdanje pa se odlučio okušati se u MMA-u. U MMA karijeri ubilježio je 25 pobjeda i 13 puta izgubio. Posljednji meč odradio je u PFL-u kada je u kolovozu prošle godine izgubio od Danila Marquesa.

Mirko Filipović ga je dva puta pobijedio i Ishii je kasnije shvatio da od Cro Copa može puno toga naučiti, a slavni hrvatski borac ga je primio u svoj dom i dvoranu kako bi ga trenirao.

VEZANI ČLANCI:

Potresna fotografija prikazuje našeg MMA borca i zlatnog iz Pekinga 2008. u džudu kako leži u bolničkom krevetu. To je zaista teško za gledati svim MMA fanovima jer je Ishi uvijek bio uzoran sportaš i borac, a sada ga je neočekivano napalo bolest protiv koje se mora boriti.

- Borim se protiv neočekivane bolesti. Bio sam na hitnoj operaciji tri puta po dva tjedna. I prošao sam najgori dio, polako se oporavljam. Vratit ću se svojim ciljevima što je prije moguće. Zahvaljujem liječniku što mi je spasio život i hvala svima koji me podupiru bez obzira što se dogodilo - poručio je Ishii na Instagramu.

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

1/21

 

Komentara 2

DU
Deleted user
21:35 10.08.2024.

Drži se

MI
mikimouse12
19:22 10.08.2024.

Sretno Ishi. Uvijek mi te drago bilo pogledat u podcastu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije