Njemačka

Olić sretan jer je zabio: Bod je dobar kad gubiš u gostima

\'RESTRICTIONS / EMBARGO - DFL LIMITS THE USE OF IMAGES ON THE INTERNET TO 15 PICTURES (NO VIDEO-LIKE SEQUENCES) DURING THE MATCH AND PROHIBITS MOBILE (MMS) USE DURING AND FOR FURTHER TWO HOURS AFTER
\'CHRISTOF STACHE\'
05.02.2012.
u 12:40

- Nismo mogli do pobjede, ali i bod je dobar kad u gostima gubiš s 0:1. Jako sam sretan što sam zabio - kazao je Olić nakon što je njegov Bayern u gostima kod HSV-a igrao 1:1, u 20. kolu njemačkog prvenstva

Olić je zabio za Bayern i donio bod Bavarcima na gostovanju kod HSV-a, to je njegov drugi pogodak ove sezone u Bundesligi.

- HSV je igrao napadački tako da nam je u prvom poluvremenu bilo teško doći u priliku ugroziti njihova vrata. U nastavku smo ipak bili bolji. Nažalost, nismo mogli do pobjede - rekao je Olić.

Zadovoljan je bio i Mladen Petrić, igrač HSV-a.

- Utakmica je bila vrlo borbena, išli smo na svaku loptu - podvukao je Petrić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije