DRUŠTVENE MREŽE GORE

On je naš heroj! Livaković je u ovoj utakmici obranio više nego brazilski vratar na cijelom prvenstvu

KATAR 2022 - Nakon 90 minuta nemamo pobjednika, Hrvatska i Brazil idu u produžetke
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
09.12.2022.
u 18:16

Na Twitteru je odmah osvanula informacija kako je Livaković u utakmici protiv Brazila imao čak šest obrana, što je više od brazilskog vratara Allisona koji je na cijelom prvenstvu imao pet obrana

Nakon što je obranio tri penala u osmini finala u utakmici Hrvatske protiv Japana, Dominik Livaković i protiv Brazila je na zavidnoj razini. Obranio je nekoliko sigurnih šansi Brazila nakon čega su se odmah počele nizati reakcije na društvenim mrežama. 

Na Twitteru je odmah osvanula informacija kako je Livaković u utakmici protiv Brazila imao čak šest obrana, što je više od brazilskog vratara Allisona koji je na cijelom prvenstvu imao pet obrana. Nažalost, jedna lopta je ipak ušla u Livakovićevu mrežu, ali nakon brze akcije Neymara u produžecima, Livaković je bio nemoćan. Unatoč primljenom golu, Livaković je definitivno naš heroj. 

Pogledajte neke od objava na Twitteru koje su posvećene našem vrataru. 

 

 

 

 

 

KATAR 2022 - Nakon 90 minuta nemamo pobjednika, Hrvatska i Brazil idu u produžetke
1/45
Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
19:06 09.12.2022.

Da nije bilo njega ne bi ovo danas gledali. Da nije bilo njega ne bi danas u polufinale. Svaka mu čast.

ZO
Zoran
19:05 09.12.2022.

HEROJ

Avatar kvasac60
kvasac60
18:37 09.12.2022.

A sad penali...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije