Navijači ne posustaju

Oršić se družio s igračima Dinama: 'Otmi ga i vrati na pravu adresu!'

Brdo kod Kranaj: Mislav Orši? pratio susret Dinama i Sparte
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
08.07.2023.
u 09:29

Momčadi Dinama i Trabzonspora tijekom priprema su bile smještene u istom hotelu u slovenskom Brdu kod Kranja. Mislav Oršić će u subotu imati priliku igrati protiv Hajduka koji se priprema za utakmicu Superkupa na Maksimiru 15. srpnja

Prošle je zime Mislav Oršić napustio zagrebački Dinamo i pridružio se Southamptonu za šest milijuna eura. Klub se nadao uz njegovu pomoć izboriti bolji plasman u Premier ligi, no dogodilo se upravo suprotno. Oršić je dobio iznimno malu minutažu (šest minuta), a engleski klub ispao je u drugu ligu. Uslijedio je Oršićev transfer u Trabzonspor pod vodstvom Nenada Bjelice koji ga je doveo i u momčad hrvatskog prvaka još 2019.

Međutim, navijači plavih željeli su ponovo ga gledati kako igra na Maksimiru, a Dinamu su upućene brojne kritike zbog manjka volje i želje da ga vrati u svoj dres. Njegov bivši i novi trener Bjelica, otkriva da je sretan zbog ovog transfera kojim je dobio priliku ponovo oživjeti karijeru, a među Turcima pobudio je pravu "vatrenu groznicu". Trabzonspor je ušao u pregovore o transferu Brune Petkovića, a Fenerbahče želi dovesti Ivana Perišića, navode tamošnji mediji.

GALERIJA Dinamo u generalnoj probi za Superkup odigrao neriješeno protiv praške Sparte

Brdo kod Kranaj: Mislav Orši? pratio susret Dinama i Sparte
1/36

Trenutno se obije momčadi pripremaju u Brdu kod Kranja, a smještene su i u istom hotelu. To je bivšim suigračima dalo priliku za druženje i razgovor. Društvenim mrežama kruže slike Oršića kako se s igračima Dinama vozi do igrališta, a sjedio je pored Dine Perića koji je i objavio sliku. U komentarima se javio i bivši napadač maksimirske momčadi Komnen Andrić. 

"Otmi ga i vrati na pravu adresu", napisao Andrić, danas napadač Clermonta i nasmijao navijače. Dinamo je protiv praške Sparte odigrao posljednju prijateljsku utakmicu prije susreta s Hajdukom u Superkupu 15. srpnja, a Trabzonspor će u subotu igrati prijateljsku utakmicu protiv splitske momčadi.

VEZANI ČLANCI:

Oršić je prije pet godina (2018.) stigao u Dinamo iz južnokorejskog Ulsana za milijun eura. Na Maksimiru se brzo dokazao, a tijekom svoga staža među plavima zabio je 91 gol i upisao 40 asistencija tijekom 210 nastupa.

VIDEO Dinamova nogometna škola pred povijesnim neuspjehom: Do nedavno to je bilo nezamislivo

Komentara 2

Avatar John Dillinger
John Dillinger
11:57 08.07.2023.

Nadam se da će zabiti u subotu udruzi "Naša tvornica fritula".

VK
vječni krojf
09:55 08.07.2023.

Oršić je upropastio svoju karijeru.On kao igrač više ne postoji,jedino još može igrati u nekoj HŽNL-i.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije