ČEKA IH POZNATO LICE

Osijek doznao potencijalnog protivnika u play-offu Konferencijske lige. Momčad vodi Dambrauskas

Osijek i Hajduk sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
14.08.2024.
u 22:12

Osijek u četvrtak u Bakuu očekuje uzvrat protiv Zire nakon što je prvi susret završio 1:1

Nogometaši Osijeka doznali su ime suparnika u play-offu Konferencijske lige. Naravno, ako prije toga uspješno preskoče Ziru u 3. pretkolu. Bit će to ciparska Omonija, koja je u obje utakmice bila bolja od mađarskog Fehervara.

Ciprani su u prvom susretu na svom terenu pobijedili s 1:0, a potom su na gostovanju bili još uspješniji, slavivši s 2:0. Golove su zabili Willy Semedo u 28. minuti te Andronikos Kakoullis u petoj minuti sudačke nadoknade. Omonia je prošle sezone bila treća u državnom prvenstvo iza osvajača titule Apoela i AEK-a iz Larnace sa samo četiri boda manje od spomenutog dvojca na vrhu.

Na startu europskih kvalifikacija bili su bolji od gruzijske momčadi Torpedo Kutaisi (3:1, 2:1). Spomeniko kako momčad iz Nikozije vodi bivši trener Gorice i Hajduka Valdas Dambrauskas. Osijek u četvrtak u Bakuu očekuje uzvrat protiv Zire nakon što je prvi susret završio 1:1.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Internet je prepun memeova o Perišiću i Hajduku. Izabrali smo najbolje

Osijek i Hajduk sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije