remi u Gradskom vrtu

Šušak: Bojao sam se Rijeke. Kek: Nema više onih koji su zabijali

Osijek - Rijeka
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/7
20.03.2015.
u 21:25

Osijek je osvojio bod nakon dva poraza (Hajduk i Istra), a njime je preskočio pretposljednju Istru na ljestvici.

Osijek i Rijeka u Gradskom vrtu pred dvije tisuće gledatelja odigrali su bez golova u utakmici visokog tempa, ali i napadački nesadržajnoj, "mršavoj" prilikama, što uostalom sugerira i rezultat (0:0). Vratnica nakon slobodnjaka Filipa Bradarića u 54. minuti bilo je najkonkretnije što su obje momčadi ponudile u napadačkom dijelu.

Bijelo-plavi su bodom prekinuli niz od dva uzastopna poraza, a Rijeka je nastavila skupljati mrvice na gostovanjima u nastavku sezone. U 2015., ne računajući Kup pobjedu protiv Lokomotive, nikoga nisu dobili izvan Kantride, ovo im je već treći gostujući remi, uz jedan poraz i svega jedan pogodak u te četiri utakmice. Bez Andreja Kramarića ipak ide puno, puno teže.

- Stvaramo šanse, ali zimus smo izgubili igrače koji su davali golove, a novi još nisu na razini ni fizički, ni u razumjevanju igre – komentirao je trener Rijeke Matjaž Kek najavivši što slijedi njegovim igračima.

- Podići ćemo ritam rada u treninzima. Momčad ima veliki karakter što se tiče rada – kazao je.

Osijeku u borbi za opstanak svaki bod život znači.

- Iskreno, bojao sam se Rijeke, jer Rijeka nije momčad za vađenje. Ali mojim igračima kapa do poda, uspjeli su parirati najkompaktnijoj momčadi momčadi HNL-a – kazao je trener Osijeka Ivo Šušak.

I strateg bijelo-plavih ima sličnih problema poput Kekovih, jer momčad mu nije zabila već treću uzastopnu utakmicu, od kojih je dvije igrala u Gradskom vrtu, no to ga zasad ne brine, pogotovo jer su mu se napadači protiv Rijeke trošili u "obveznoj igri".

- Napadači su imali obvezu pomoći zadnjoj liniji i u tom su dijelu dosta radili. A protiv momčadi kakva je Rijeka teško je doći i u poluprilike – kazao je Šušak.

Osijek je preskočio na ljestvici pretposljednju Istru. Momčad Ive Šuška ima 23 boda i utakmicu više od Puljana (22). Rijeka je i dalje druga sa 52 boda.

>>Kek: Rijeka je kruh, a reprezentacija nagrada

Komentara 5

Avatar germanikus
germanikus
06:31 21.03.2015.

Kekec i nogometni trener..................smiješna pojava!????Najkasnije za pola godine dobiti će nogu u Rijeci!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
07:34 21.03.2015.

Keko tko je sada kriv ? Mamić , Šuker , HNS , Mafija , teren , suci ? Spustio si se na razinu hajdukove uprave i one dvorske lude kojeg drže kao trenera .

DI
dinamojavolim1
08:31 21.03.2015.

kek napokon si rekao istinu,nisu ti suci krivi nego ste prodali najbolje igrace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije