HNS KRITIZIRA

Osijek zbog štrajka igrača može biti kažnjen

Osijek štrajk
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/2
Autor
Ante Buškulić
24.02.2014.
u 21:31

– To je performans kojim igrači neće ništa postići, a na koji ih je pogrešno naveo sindikat, koji zapravo nije sindikat. HNS ispada kriv, a nema veze s takvim stanjem jer je Osijek dioničko društvo – govori Brezni.

Igrači Osijeka na utakmici s Rijekom su petominutim štrajkom ukazali na problem s višemjesečnom neisplatom plaća u klubu. Njihov potez je komentirao povjerenik lige Josip Brezni.

– To je performans kojim igrači neće ništa postići, a na koji ih je pogrešno naveo sindikat, koji zapravo nije sindikat. HNS ispada kriv, a nema veze s takvim stanjem jer je Osijek dioničko društvo – govori Brezni i dodaje:

– Do sankcije može doći javi li se vlasnik TV prava i zatraži naknadu štete za pet minuta kašnjenja prijenosa. Mogli su to najaviti i izvesti pet minuta prije utakmice i sve bi bilo čisto. Ovako, sudac je, recimo, mogao svim igračima dati karton! Ili da je Rijeka imala prvu loptu, mogla je igrati i zabiti gol. Eto, i sudac (Mlakar, nap. a.) i Rijekini igrači bili su blagonakloni, naš TV partner zasad se nije javio, pa ako je igračima Osijeka to pomoglo, super!

>> Osječani štrajkali na utakmici s Rijekom, bez plaće su pola godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije