Komentar ždrijeba

Osim: BiH može proći, Hrvati imaju jako neugodnu skupinu

Ivica Osim
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.12.2013.
u 09:34

BiH se ne bi trebala bojati nikoga, pa čak ni Argentine. Imamo iskustva s njima, igrali smo protiv njih i nećemo ponoviti iste greške

Poznati nogometni stračnjak Ivica Osim za BiH medije komentirao je ždrijeb skupina za svjetsko prvenstvo koje se 2014. godine igra u Brazilu. Posebno se osvrnuo na skupine u kojima igraju Bosna, odnosno Hrvatska.

Podsjetimo, susjedi iz BiH u skupini su s Argentinom, Nigerijom i Iranom.

- Skupina nije ugodna, ali smatram da ju možemo proći. BiH se ne bi trebala bojati nikoga, pa čak ni Argentine. Imamo iskustva s njima, igrali smo protiv njih i nećemo ponoviti iste greške. Osobno, smatram da možemo proći u osminu finala, rekao je Osim te se osvrnuo na skupinu u kojoj je Hrvatska.

- Hrvati imaju vrlo neugodnu skupinu. Brazil, Meksiko i Kamerun stalni su sudionici svjetskih prvenstava, imaju puno iskustva i postali su dio nogometne povijesti, rekao je Osim.

>>Lovren: Zadovoljan sam; Šimunić: Možemo proći

 

Komentara 14

DH
dalibor.hren
11:13 07.12.2013.

BiH može proći, Osim ako ne može!

DU
Deleted user
11:38 07.12.2013.

Ma,BiH je velesila i ne mora se bojati čak ni Argentine,a Hrvatska je debitant na SP i mora se zadovoljiti time što uopće učestvuje!? E moja jugoslavenčino !

VL
????
14:44 07.12.2013.

Najveći problem i za BiH i za Hrvatsku nije prva utakmica nego one dvije druge koje se igraju u tropskim uvjetima u gradovima usred prašume odnosno na obali oceana uz ili čak na samom ekvatoru. Zapravo koliko god možda ludo zvučalo, Brazil je Hrvatskoj odnosno Argentina BiH najveća šansa. U tom slučaju su dovoljna i dva nerješena za prolaz jer će Južnoamerikanci naviknuti na ekstremne klimatske uvjete sigurno razbiti dva ostala protivnika, pogotovo bude li im gorila pod petama. Nego, pretpostavljam da će u Mostaru istočni dio grada navijati za Brazil, a zapadni za Prahrvate (čitaj: Iran) :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije