Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMMA NAVARRO

Ova tenisačica ima tek 23 godine, a ima više novca nego Đoković, Federer i Nadal zajedno

Wimbledon
Foto: Paul Childs/REUTERS
1/3
05.07.2024.
u 10:15

Navarro je trenutačno 19. tenisačica svijeta, a na turnirima je zaradila oko 1.8 milijuna eura. No, njezino bogatstvo dolazi od obitelji.

Novak Đoković, Rafael Nadal i Roger Federer tenisači su koji su zaradili najviše zaradili od tenisa i zgrnuli ogromno bogatstvo. Primjerice, Đoković je samo od nagrada na turnirima uprihodio oko 180 milijuna eura, a tu još treba dodati sponzore, pojavljivanje na raznih ekshibicijama i sl.

No, po novcu nisu ni blizu jednoj aktivnoj tenisačici koja ima samo 23 godine. Riječ je o Amerikanki Emmi Navarro koja je ove sezone debitirala na Wimbledonu i uspješno svladala Kineskinju Wang Qiang i Japanku Naomi Osaku.

Navarro je trenutačno 19. tenisačica svijeta, a na turnirima je zaradila oko 1.8 milijuna eura. No, njezino bogatstvo dolazi od obitelji.

Njezin otac Ben osnivač je i vlasnik Sherman financijske grupe, a posjeduje i banku Credit One. Emma ima nasljedstvo od 3.5 milijardi eura i to je čini najbogatijom tenisačicom svijeta koja ima više novca od Đokovića i Federera.

>> Koje nekretnine posjeduje Zlatko Dalić? Izbornik Hrvatske novac je uložio u luksuzne zgrade

Wimbledon
1/19
 
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Aurel
Aurel
11:32 05.07.2024.

ja ne vjerujem da se netko usudio objaviti OVAKAV "članak".

AN
Antonio1952
12:08 05.07.2024.

To nije njen novac nego njenog otca. To nema nikakve veze s Federerom, Djokovicem i drugim uspjesnim sportasima.

MA
marinalučica
12:05 05.07.2024.

I šta ćemo sad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije