Stari znanci

Ovaj put bez drame: Manchester City se lako obračunao s QPR-om

'Manchester City\'s Carlos Tevez celebrates scoring against Wolverhampton Wanderers during their English Premier League soccer match in Manchester in this January 15, 2011 file photo. Tevez will miss
'NIGEL RODDIS'
01.09.2012.
u 20:36

Prije točno 111 dana ova su dva kluba odigrala jednu od najdramatičnijih utakmica u povijesti Premijerne lige kad je Man. City u sudačkoj nadoknadi zabio za 3:2 i osvojio naslov.

Točno 111 dana prošlo je od \"one\" utakmice. Jedne od najdramatičnijih u povijesti Premijerne lige u kojoj je, podsjetimo, Manchester City u sudačkoj nadoknadi došao do pobjede 3:2 i osvojio naslov engleskoga prvaka. Ovaj put bilo je puno, puno manje dramatično. Građani su pobijedili 3:1, a u vodstvo su došli u 16. minuti preko Yaye Tourea. Neizvjesno je zatim bilo tek dvije minute u drugom dijelu kad je Zamora zabio u 59. za 1:1, no Džeko je već u 61. donio novo vodstvo domaćinima. Konačnih 3:1 postavio je Tevez u 90.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije