SKUP SENDVIČ

Ovako izgleda sendvič od 14 eura u Engleskoj. Navijači su ogorčeni: Cijena je sramotna

Footy Food
08.10.2024.
u 12:45

Sendviči su se prodavali na West Hamovu londonskom stadionu, a koštali su čak – 14 eura. Većini pratitelja koji su slali reakcije objava je smiješna, a komentari su isključivo negativni

West Ham u subotu je ostvario uvjerljivu pobjedu 4-1 protiv Ipswicha u sedmom kolu Premier Lige. Tako je s osam bodova skočio na 12. mjesto i odmaknuo se od zone ispadanja, dok je Ipswich na 17. mjestu s četiri boda i još uvijek čeka na prvu pobjedu u prvenstvu.

Ipak, nešto drugo je privuklo pozornost, a vezano je uz utakmicu – sendvič čiju je fotografiju objavila Facebook stranica Footy Food, koju prati 118 tisuća ljudi. Sendviči su se prodavali na West Hamovu londonskom stadionu, a koštali su čak – 14 eura.

Većini pratitelja koji su slali reakcije objava je smiješna, a komentari su isključivo negativni. Pratitelji kažu da je sendvič preskup i kritiziraju one koji su ga kupili, a neki i sami sebe. Evo nekih od komentara:

"Ako ste dovoljno glupi da to platite, onda ste vi budala."

"Krađa."

"Cijena je sramotna. Vidi kako je slanina masna, a nije hrskava."

"Sigurno lažne vijesti."

"Sramotno."

"Ne razumijem zašto bi netko za to platio."

"Je li ovo stvarno?"

"Ne mogu shvatiti kako ljudi ne mogu izdržati par sati bez jela, osobito kad ih ovako pokradu."

Komentara 2

PA
Pametanumoruludih
15:27 08.10.2024.

Dok su pijane budale za ovo spremne platiti cjene ce nece spustiti...

Avatar Panda13
Panda13
13:35 08.10.2024.

Opa pa nema samo kod nas nenormalnih stvari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije