OBJAVIO TUTTOMERCATO

Ovako su Talijani čestitali rođendan Livaji: 'Zločesti dečko koji je šakom udario Srbina'

Graz: Zagrijavanje uoči početka prijateljske utakmice HNK Hajduk - Fenerbahce
Luka Stanzl/PIXSELL
26.08.2024.
u 11:18

Bivši vatreni je izbačen iz momčadi zbog tučnjave sa srpskim nogometašem Ivanom Radovanovićem.

Bivši hrvatski reprezentativac i prvo ime Hajduka Marko Livaja slavi 31. rođendan, a talijanski Tuttomercato mu je posvetio nekoliko redaka prisjetivši se njegove epizode u talijanskom nogometu koju su obilježili neki dobri, ali i loši trenuci. Talijani su se vratili desetak godina natrag kada je na početku karijere briljirao u Primaveri i osvojio preteču Lige prvaka mladih te čak izborio mjesto u seniorskoj momčadi Intera. 

Nakon tri godine otišao je u Atalantu, mnogi su imali visoka očekivanja od tandema Livaja-Schelotto, no sve je propalo nakon samo godinu dana i Livaja je morao otići. Bivši vatreni je izbačen iz momčadi zbog tučnjave sa srpskim nogometašem Ivanom Radovanovićem.

VEZANI ČLANCI:

Avanturu u Bergamu je prema tvrdnja,ma Tuttomercata završio pokazivanjem srednjeg prsta prema navijačima, a potom i vrijeđanjem Talijana na Facebooku...Još je Livaja igrao za Rubin, Empoli, Las Palmas, AEK, a od veljače 2021. godine nosi dres splitskog Hajduka gdje je vođa momčadi. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
11:51 26.08.2024.

I ja mu čestitam!

Avatar Moodleen
Moodleen
16:57 26.08.2024.

Taj i svoje udara.

SI
Sivooki
11:38 26.08.2024.

Ahhh, prgava familija.... Zato je Torcida jučer s Armadom imala "sastanak"... Slavili rođendan...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije