11 PLAVIH

Ovo je sastav Dinama koji će večeras istrčati na Maksimiru, Petković i Drmić od prve minute

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
Zeljko Hladika/PIXSELL
19.07.2022.
u 12:48

– Ljubičić je već pokazao kako može odraditi lijevog beka, a ulaskom Drmića dobili smo što smo htjeli. A Bočkaja se nisam odrekao, doći će on u formu – kaže Čačić

Dinamo večeras počinje europsku sezonu. Plavi od 21 sat na Maksimiru igraju prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv makedonskog Shkupija.

Postavlja se pitanje u kakvom će sastavu Dinamo večeras istrčati. Nakon utakmice s Lokomotivom nema novih ozljeda, sve koje je tada imao u kadru Čačić će imati i danas. Naglasio je da nema ni ozlijeđenih, ali ni uvrijeđenih. Pomislili smo da bi uvrijeđen mogao biti Bočkaj.

Foto: Hrvatske Šume

– Ispada kao da sam ga apostrofirao kao krivca za primljene golove, što nije točno. Bilo je potrebno promijeniti sustav igre, morao sam izvući nekoga iz zadnje linije i uvesti napadača. Ljubičić je već pokazao kako može odraditi lijevog beka, a ulaskom Drmića dobili smo što smo htjeli. A Bočkaja se nisam odrekao, doći će on u formu.

Dakle, Ljubičića možemo i danas očekivati na toj poziciji.

– Ako se pokazao odličnim, nema potrebe čačkati po tome – kaže Čačić, koji se suočio s uobičajenim pitanjem o zajedničkom nastupu Petkovića i Drmića.

– Ako stavljam njih dvojicu zajedno, postavlja se pitanje tko će na klupu – Oršić ili Ivanušec? Ali, utakmica traje 90 minuta, ako smo zdravi i spremni, svi će dobiti priliku za minutažu i dokazivanje.

Dinamo će danas igrati u 4-2-3-1 formaciji, a na teren bi trebao sljedeći sastav:

Livaković – Ristovski, J. Šutalo, Perić, Ljubičić – Ademi, Mišić – Ivanušec, Petković, Oršić – Drmić

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Ključne riječi

Komentara 13

FR
freeshooter
15:34 19.07.2022.

Krećemo, nova sezona, novi uspjesi, nove radosti...doista smo postali veliki klub, velikih mogućnosti, a ovi nas nemogu nikako zaustaviti, mi smo klasa više, idemo dalje...sretno plavi lavovi, samo jako...ale ale dinamo ale...

TO
Torcida80
16:42 19.07.2022.

Sritno plavi

VJ
vjekoslavkatalina
14:33 19.07.2022.

ako ove ne pobjede..gasi svjetlo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije