NIKOLA JURČEVIĆ ZA VL:

Ovo nije Dinamo na koji smo navikli, kvaliteta je znatno pala. Reprezentativci su otišli, a pojačanja nema

09.10.2023.
u 13:54

– Moram priznati da mi se puno toga dopada u Libanonu, od arhitekture, tako jednog živog grada, i naravno do neizostavne hrane. Hrana je fenomenalna, jedeš, sit si, a oči bi još. Zaista imaju sjajnu kuhinju – rekao je Nikola Jurčević, novi izbornik libanonske reprezentacije

Ključne riječi

Komentara 1

EJ
ejStef
18:14 09.10.2023.

Šimić je glavni zadužen za sportsku politiku kluba, a on smatra da Dinamo ne spada u LP, da se klub ne treba boriti za bolji koeficijent, već da ga treba spustiti u Europsku osrednjost. To možda i daje jasniju sliku zašto nema pojačanja, zašto se tjeraju igrači, drugim riječima, zašto se degradira klub... Tako je i Karlovac smjestio i niži rang. Zato i ima Možemo kao partnere sa svojom teorijom odrasta. E ovo je odrast smješten u sport - Dinamo za sredinu HNL tablice, možda i koja sezona u 2. ligi... Uništila se škola, svi uzrasti, a sada se uništava i 1. ekipa. Prodali su se glavni igrači, a na posudbu doveli stariji osrednji igrači bez budućnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije