Marin Čilić:

Ovo sigurno nisam očekivao, ništa mi nije išlo od ruke

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
11.11.2014.
u 08:45

Iz svega što se dogodi može se izvući nešto pozitivno. Turnir još nije gotov, kaže najbolji hrvatski tenisač

– Ponekad se dogodi meč u kojemu ti rezultat stalno bježi i kad krene nizbrdo, teško je zaustaviti negativan niz. Pogotovo protiv Novaka. Pokušao sam igrati po receptu iz Wimbledona i Roland Garrosa, htio sam biti agresivan, ali ništa nije išlo – rekao je Marin Čilić nakon uvjerljivog poraza od Novaka Đokovića (6:1, 6:1) u prvom kolu londonskog Mastersa te dodao:

– Nisam bio nervozan, međutim nije lako kad baš ništa ne ide. Pokušavao sam pronaći način kako se suprotstaviti Đokoviću. Pomislio sam da će biti bolje kad sam vratio break za 1:2 u drugom setu, a onda se dogodio još jedan traljav gem na mom servisu. Mislio sam da nakon dobrih mjeseci koje imam iza sebe mogu pobijediti. Ovako uvjerljiv poraz sigurno nisam očekivao.

Čiliću je sljedeći suparnik Tomaš Berdych kojeg je u prvom kolu identičnim rezultatom (6:1, 6:1) razbio Stanislas Wawrinka.

– Iz svega što se dogodi može se izvući nešto pozitivno. Za mene je to činjenica da ovdje imam još dva meča. Turnir još nije gotov – zaključio je Čilić.

>>Evo što je Đoković rekao nakon što je deklasirao Čilića u Londonu

>>Đoković razbio Čilića sa 6:1, 6:1 za samo 55 minuta igre!

Komentara 19

Avatar TobyKuntaKinte
TobyKuntaKinte
09:51 11.11.2014.

Novak je daleko bolji igrač od Marina i tu se nema što reći

Avatar fircik
fircik
09:13 11.11.2014.

Digni glavu, bice bolje. Ti si dobar momak. Pozdrav iz Bg.

FR
Freedooom
09:38 11.11.2014.

Vidilo se po tvojim izjavama da ti to ne ocekujes. Svaka cast na tvojim uspjesima ali protivnici se postuju, ne samo oni bolji nego i oni losiji. Tvrditi kako su samo nadal i djokovic bolji je bahato. U sportu se stalno moras dokazivat. Nikad nisam cuo od djokovica i federera da tvrde kako su najbolji. Uvijek kazu da se moraju dobro pripremit za svaki mec. Jedini koji je bahat a mozda je najbolji je Ronaldo. Ali to ne mogu svi. Pozdrav prijatelju i vise rada manje price.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije