NA PUTU VATRENIMA

Oživjela legenda o "šestoprstom" Ochoi

Ochoa
Foto: Twitter
20.06.2014.
u 08:11

Ochoa je trebao potpisati za Fulham, ali je ugovor naglo stopiran i nastala je legenda o šest prstiju

Nakon fantastičnih obrana u utakmici protiv Brazila priča dana u brojnim svjetskim medijima postao je meksički vratar Guillermo Ochoa.

Upravo je odlična Ochoina predstava protiv domaćina iz naftalina izvukla priču o Ochoinih šest prstiju na ruci, koja je vrlo brzo postala hit na društvenim mrežama.

Legenda o “šestoprstom” vrataru nastala je prije nekoliko godina kada je Ochoa trebao potpisati za Fulham, no ugovor je naglo stopiran, a britanski mediji objavili su da je razlog to što je Engleski nogometni savez odbio izdati dozvolu za igru vrataru koji ima šest prstiju!

Odmah nakon te priče jedan je meksički navijač na Twitteru objavio Ochoinu fotografiju sa šest prstiju za koju se ispostavilo da je fotomontaža. Guillermo je, naravno, demantirao glasine o šestom prstu, čak se nekoliko puta fotografirao bez rukavice na ruci, no legenda je ostala.

Jedno je sigurno, protiv Brazila je branio kao da ima šest ruku i sigurno će biti jedna od glavnih prepreka za slavlje vatrenih u ponedjeljak.

>> Tko je meksički junak Ochoa koji je izludio Brazilce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije