Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUKE ZA DALIĆA

VIDEO Ozlijedio se Joško Gvardiol! Najskuplji Hrvat ima potres mozga

Bundesliga - RB Leipzig v Freiburg
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/2
09.11.2022.
u 21:27

Svjetsko prvenstvo počinje za manje od dva tjedna, a veliki talent vatrenih krvav je napustio trener u susretu Leipziga. Čini se da je ozljeda ozbiljnije prirode. Da stvar bude gora, Joško nije niti trebao krenuti od prve minute.

Problemi za Zlatka Dalića. Joško Gvardiol morao je izaći iz igre u susretu 14. kola Bundeslige između RB Leipziga i Freiburga.

Hrvatski stoper (20) slomio je nos, možda i jagodičnu kost, i zatvorilo mu se lijevo oko nakon sudara glavama sa suigračem Willyjem Orbanom. 

Situacija je još ozbiljnija. Naime, kako doznaje portal 24sata, mladi nogometaš zaradio je potres mozga

25 October 2022, Saxony, Leipzig: Soccer: Champions League, Group stage, Group F, Matchday 5 RB Leipzig - Real Madrid. Leipzig player Josko Gvardiol wipes the sweat from his face. Photo: Jan Woitas/dpa Photo: Jan Woitas/DPA
Foto: Jan Woitas/DPA

Pao je na tlo nakon udarca. Krv se slijevala niz njegov dres dok su mu liječnici ukazivali pomoć. Nakon nekoliko minuta izveli su ga s travnjaka. Da stvar bude gora, Joško nije niti trebao krenuti od prve minute. Diallo se ozlijedio na zagrijavanju pa je hrvatski nogometaš uskočio umjesto njega.

Sve se dogodilo u 18. minuti, a Gvardiol je ubrzo zamijenjen

Snimku situacije pogledajte OVDJE.

Gvardiol je jedan od najvećih svjetskih talenata i njegov eventualni izostanak s Mundijala bio bi velik udarac za Hrvatsku. Nadamo se pozitivnom ishodu situacije.

 

Komentara 8

FR
freeshooter
21:42 09.11.2022.

...nadam da je sve ipak lakše nego što sada djeluje, i da će naša velika uzdanica ipak biti spreman za Katar... sve najbolje Joško... trebamo te...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
22:54 09.11.2022.

Ak Gvardiol ne ode u Katar, bit će to prilika Vidi i Lovrenu da autogolovima oplemene našu igru.

Avatar southman
southman
21:35 09.11.2022.

Što ti je neiskustvo. Želim mu brz oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije