MODRI PROTIV ISTRE

Pamić: Neću o Dinamu, da ih ne naljutim...

Igor Pamić (1)
Nel Pavletić/Pixsell
31.08.2013.
u 11:03

– Ne bih puno govorio o Dinamovoj igri da ih ne naljutim. Moramo paziti na njihovu desnu stranu, ali moramo probati i zabiti gol, kako smo igrali protiv Hajduka, tako trebamo i u Maksimiru – kazao je Pamić.

Dinamo je nerijetko imao problem u domaćem prvenstvu nakon europskih utakmica. Uostalom, prošli ciklus završio je remijem s Hrvatskim dragovoljcem. Na kraju novog ciklusa dolazi mu Istra 1961.

– Zahtjevna je to utakmica u psihološkom smislu. Istru karakterizira Igor Pamić, kojeg jako cijenim, svoju je pozitivnu životnu energiju prenio na momčad i mi ćemo morati uložiti puno energije za pobjedu. No, na stranu sve, mi smo ipak Dinamo i favorit smo – rekao je Damir Krznar, koji vjerojatno neće moći na Addyja koji ima problema s aduktorom, a sigurno neće igrati Ademi jer ima tri žuta kartona.

Problema s igračkim kadrom ima i Igor Pamić, zbog Križmana, Čagalja, Grafa i Pilipovića.

– Ne bih puno govorio o Dinamovoj igri da ih ne naljutim. Moramo paziti na njihovu desnu stranu, ali moramo probati i zabiti gol, kako smo igrali protiv Hajduka, tako trebamo i u Maksimiru. Budemo li plave držali na 30, 40 metara od gola, bit ću zadovoljan – kazao je Pamić, koji ne misli da će ispadanje plavih iz Lige prvaka loše utjecati na Zagrepčane:

– Oni su naša najjača momčad već godinama, imaju 20 igrača vrhunske kvalitete, a znajući njihova glavnog šefa, ne vjerujem da Dinamo neće biti motiviran, svim silama pokušat će dokazati tu kvalitetu, ali ja vjerujem u svoje dečke.

>> Pamić pregovara s Dinamom? Sve ćete znati na vrijeme...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije