kipio od bijesa

Pamić 'poludio': Škart je škart! Igrali ste kao gluhe svinje i nećete kući do Božića!

Igor Pamić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
08.11.2014.
u 21:00

Jo i Franjić usporavali su igru - kritizirao je trener Istre.

Istra je protiv Zadra pred kraj utakmice ispustila pobjedu (1:1), pa je to uz pristup igri pulskih igrača ražestilo temperamentnog trenera Igora Pamića.

- Uvjeravaju me da sam jedan od najlošijih trenera na svijetu, ali Istra je u Ligi 16 uvijek bila zadnja, a sa mnom je posljednja dva puta bila šesta i mirno je plovila. I neću više šutjeti. Ako je ne znam, onda su na redu moji pretpostavljeni. A rekao sam i igračima neka zapamte jednu stvar - škart će uvijek biti škart - rekao je Pamić i dodao:

- Igrali smo k'o gluhe svinje. Jo? Gospodin čovjek. Ni naprijed ni nazad. Franjić? Pokušao sam ofenzivno postaviti momčad, ali nisam pogodio. Usporavali su nam igru. Težili su samoisticanju i igri sa sto dodira. Moram čestitati Zadranima na zasluženo osvojenom bodu i Ćiri koji me očito nadmudrio, a mojim igračima poručujem: trebali ste imati tri dana slobodno, a sada ćete imati tri treninga na dan, jer kad prije utakmice čujem da govore "joj, samo da završi utakmica i da krenem za Zagreb"... Oprostite neću nastaviti dalje, moram biti kulturan - kipio je od bijesa Paminjo.

- Poručujem im da za Zagreb neće do Božića, a vjerojatno niti za Božić!

Trener Istre naglasio je kako nikada u 13 godina trenerske karijere nije bio ovako ljutit.

- Ljut sam i na klub i na igrače. Liga 10 nije cirkus... - zaključio je Pamić.

>>Buljat rastužio Istru i pogotkom donio bod Ćirinom Zadru

Komentara 5

HA
hammer
08:26 09.11.2014.

A ti davcro ne seri kvake, kakve veze ima ovo sa Mamićem ????

Avatar davcro
davcro
01:44 09.11.2014.

Uz Mamića evo nam još i Pamića

KO
kompjuter
07:28 09.11.2014.

rad se plaća,oni su radnici a nerade,znači nema plaće i to je to,paminjo je u pravuglume zvjezde a to nisu kad se nezalažu na poslu,još pojedincima nije jasno da nogomet tj.zanjimanje nogometaš treba drukčije shvaćati,od toga žive i to jakooooo,jakoooooo dobro na odnosu radničke klase u RH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije