danas s dinamom

Pamićeva sabrana djela: Noga u guzicu, Žikino kolo i gluhe svinje

Igor Pamić
Goran Kovačić/Pixsell
11.02.2015.
u 15:12

Igor Pamić je kao hrvatski Ibrahimović, njegove se izjave često prepričavaju danima...

Igor Pamić nema dlake na jeziku. Tako se uoči nastavka sezone nije ustručavao reći da je predvidio da će se njegov klub boriti za ostanak kad je vidio kako se radi. Također, otvoreno govori da se prvi strijelac Radonjić s odmora vratio s previše kilograma, da nema vezni red, ali i da ne razumije potez Igora Tudora.

Ipak, sve je to kamilica u usporedbi s Paminjovim kapacitetima, piše Goal. Uoči kup sudara s Dinamom prisjetite se najboljih Pamićevih izjava iz nedavne prošlosti!

"Vjerujem kako je svima na stadionu večeras bilo lijepo, meni nije. Što bi tek bilo da Mikanović nije dobio crveni, ne znam koliko bismo komada dobili, ne usudim se razmišljati jer neću zaspati dva mjeseca“ – nakon poraza od Hajduka 5:3, 13. prosinca 2014.

"Bit ću malo sarkastičan. Nakon Dinama, Rijeke i Lokomotive pustili smo i Hajduku. U posljednje vrijeme puštamo svima, sreća pa u ligi nema Dragovoljca“ – nakon poraza od Hajduka 13. prosinca 2014.

"Sigurno neću otići jer njih 15 viče „Pamiću, odlazi“. Nije moguće da sam zaboravio biti trener, da sam poludio. Spreman sam ići na pregled, no ja sam isti trener kao i prošle sezone“ – nakon poraza od Hajduka 13. prosinca.

"Možemo se udarati nogom u guzicu i plesati Žikino kolo jer se to u Puli može ako završimo prvenstvo na osmom mjestu“ – nakon poraza od Hajduka.

"Mi smo već dugo u problemu, to sam govorio i lani. Nismo mi bili kvalitetni nego smo koristili greške drugih. U 2014. smo upisali samo osam pobjeda. Nisam ja profesor Baltazar, ovako se ne može igrati Liga 10“ – nakon poraza od Hajduka

"Kunem vam se mojom djecom da nisam namještao utakmice. Dosta vas zna koliko mi privatno znače pobjede protiv Lokomotive, ako bilo tko ima dokaze neka pokrene postupak“ – 30. studenog vezano uz utakmicu Lokomotive i Istre i trećeg uzastopnog prijelaza između te dvije momčadi.

Ostale zanimljive Pamićeve izjave možete pročitati ovdje.

>>Pamić: Dinamo nije slabiji - odlazak Čopa i Brozovića neće se osjetiti, Ćorić je već prevaga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije