EUROPSKI NOGOMET

Pašalić debitirao za Milan, Kramarić igrao u pobjedi nad Herthom

Pašalić
Reuters
30.10.2016.
u 17:47

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić odigrao je cijelu utakmicu za Hoffenheim i nekoliko puta zaprijetio vrataru Herthe, ali se nije upisao među strijelce.

U 11. kolu nogometnog prvenstva Italije u nedjelju je Empoli, koji se nalazi u zoni ispadanja, iznenadio drugoplasiranu Romu, izvukavši remi 0:0, iako su gosti iz Rima dominirali i uputili 23 udarca prema golu.
 
Korak sa Romom zadržali su Vargićev Lazio, te AC Milan. Lazio je dobio Sassuolo 2:1 golovima Senada Lulića (50) i Cire Immobilea (55), a bivši vratar Rijeke Ivan Vargić, po običaju, bio je na klupi za pričuve.

Giacomo Bonaventura je pogotkom u 49. minuti donio Milanu pobjedu 1:0 u dvoboju protiv Pescare. Za crveno-crne je debitirao Mario Pašalić koji je ušao u igru u 62. minuto. Genoa, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, izgubila je u gostima od Atalante 0:3.

Napokon je i posljednjeplasirani Crotone upisao prvu pobjedu u prvenstvu, svladavši Chievo 2:0. Strijelci su bili Marcello Trotta (45+3 pen) i Diego Falcinelli (90+2).

Dan ranije Nikola Kalinić postigao je jedini gol s kojim je Fiorentina slavila na gostovanju kod Bologne 1:0, dok je u derbiju kola Juventus pobijedio Napoli s 2:1.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Hoffenheim skinuo Herthu s trećeg mjesta

Nogometaši Hoffenheima su nakon početna četiri remija stigli do šeste uzastopne prvenstvene pobjede svladavši u nedjelju na svom terenu berlinsku Herthu s 1:0.

Pobjednički pogodak postigao je glavom 21-godišnji branič Niklas Sule nakon odličnog ubačaja Kerema Demirbaya.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić odigrao je cijelu utakmicu za Hoffenheim i nekoliko puta zaprijetio vrataru Herthe, ali se nije upisao među strijelce.

Hoffenheim je ovom pobjedom stigao do 19 bodova i skinuo Herthu s trećeg mjesta. Berlinska momčad je sada četvrta sa 17 bodova. Na vrhu ljestvice je Bayern s 23 boda, dva više od drugoplasiranog RB Leipziga.

U zadnjoj utakmici 9. kola sastaju se Koeln i HSV, a utakmica započinje u 17.30 sati.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije