NOVA JEDINICA

Pellegrini dvoji između Begovića i Casillasa?!

Iker Casillas
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/3
26.11.2013.
u 14:15

Trener 'građana' Manuel Pellegrini intenzivno traži zamjenu, a kao najizgledniji kandidati za mjesto među vratnicama su golman Stokea Asmir Begović te legenda Reala Iker Casillas.

Golman Manchester Cityja Joe Hart u zimskom prijelaznom roku gotovo sigurno će napustiti Etihad. Još uvijek nije poznato gdje će nastaviti karijeru i tako pokušati sačuvati reprezentativnu jedinicu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Trener 'građana' Manuel Pellegrini intenzivno traži zamjenu, a kao najizgledniji kandidati za mjesto među vratnicama su golman Stokea Asmir Begović te legenda Reala Iker Casillas.

Prema pisanju španjolskih medija Casillas ne bi imao ništa protiv dolaska u Englesku jer bi tako vjerojatno sačuvao jedinicu na golu Španjolske uoči SP-a.

Engleski mediji pišu kako je dolasku Etihad puno bliže od Casillasa Asmir Begović. Za golmana reprezentacije BiH 'građani' su navodno spremni platiti 18 milijuna eura.

Tko je po vama najbolji golmana od spomenute trojice, Hart, Casillas ili Begović?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije