FANTASTIČNO ZABIO

Pep nahvalio Kovačića: 'Omiljen je među nama. Poseban igrač i nevjerojatan čovjek'

FA Cup - Quarter Final - Manchester City v Newcastle United
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/3
19.08.2024.
u 12:00

Hrvatski reprezentativni veznjak je u Manchester City stigao upravo iz Chelseaja prošloga ljeta u transferu vrijednom 29 milijuna eura. Prethodne sezone nije se uspio nametnuti kao opcija za prvi sastav, no kako je krenuo u aktualnu, mogao bi se puno više naigrati

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić bio je strijelac drugog pogotka u 2-0 (1-0) gostujućoj pobjedi Manchester Cityja kod Chelseaja kojom su "građani" krenuli u pokušaj osvajanja petog uzastopnog naslova prvaka Engleske.

Kovačić je u 84. minuti osvojio loptu na 40-ak metara, krenuo prema suparničkom golu, protivnički igrači nisu ga, izgleda, ozbiljno shvatili, a kada je stigao na 20 metara od vrata uputio je oštar udarac kojega loše postavljeni Sanchez nije uspio zaustaviti. Snimku pogotka pogledajte OVDJE.

GALERIJA Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

FA Cup - Quarter Final - Manchester City v Newcastle United
1/13

Kovačićeva sjajna igra i pogodak u derbiju izazvali su broje reakcije, a na njega se osvrnuo i trener Pep Guardiola. "Mateovi majka i otac učinili su ga nevjerojatnim čovjekom, vrhunskom osobom. Izuzetno je omiljen među nama. Prošle sezone se sjajno prilagodio. Uz njegovu kvalitetu i iskustvo uistinu je poseban igrač", kazao je Španjolac.

Hrvatski reprezentativni veznjak je u Manchester City stigao upravo iz Chelseaja prošloga ljeta u transferu vrijednom 29 milijuna eura. Igrači koji su Kovačića trebali zaustaviti londonski je klub platio čak 237 milijuna eura. Enzo Fernandez je došao iz Benfice za 121 milijun, a Moises Caicedo iz Brightona za 116 milijuna eura. Za sada se odluka nije pokazala isplativom.

VIDEO Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije