Objasnio transfere

Perez: Ancelotti je rekao da nam Falcao ne treba

Predsjednik Reala Florentino Perez
Foto: Reuters (Ilustracija)
05.09.2014.
u 18:49

– Što se tiče prodaje Angela di Marije, odluka je billa isključivo njegova. Imao je neke zahtjeve koje mi jednostavno nismo mogli ispuniti

Predsjednika Reala Florentino Perez nedavno je glavna zvijezda kluba Cristian Ronaldo prozvao da je loše poslovao ovog ljeta te da nije smio prodati Angela di Mariju i Xabija Alonsa. No, čelni čovjek ima opravdanja.

– Što se tiče prodaje Angela di Marije, odluka je bila isključivo njegova. Imao je neke zahtjeve koje mi jednostavno nismo mogli ispuniti. On je imao najveću plaću u klubu, osim od Ronalda, ali on je ipak najbolji na svijetu. Mi smo Di Mariju voljeli, divili mu se, ali on je odlučio otići – rekao je Perez i osvrnuo se na Xabija Alonsa.

– S njim imamo fantastičan odnos, a tražio je dopuštenje da ode iz kluba i mi smo mu izašli u susret. Uz to, Kroos i Illarramendi ga mogu zamijeniti.

A pričalo se ovog ljeta da će Falcao stići u Madrid, no otišao je u Manchester.

– On je svjetska klasa, već prije smo ga pokušali dovesti, ali trener je rekao da nam on ne treba pa smo odustali – zaključio je.

>>Di Maria: Ronaldo je jedini razlog što nisam ranije otišao iz Reala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije