SASTAV ZA SKOPJE

Perišić u prvoj postavi iza Mandžukića, Jelavić na klupi

Trening reprezentacija (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/14
10.10.2012.
u 12:07

U prvoj postavi trebao bi zaigrati i Ivan Rakitić koji je upravo protiv Makedonije ispao iz udarnih 11

Hrvatski nogometaši odradili su posljednji trening prije puta u Makedoniju. Ako je suditi po njemu, otklonjene su dvije dvojbe – mladi tata Ivan Perišić, koji se vratio momčadi nakon što je posjetio ženu i novorođenog sina,  bit će u prvoj postavi u sredini terena iza Marija Mandžukića, a Nikica Jelavić započet će na klupi.

Sastav za utakmicu u Skopju trebao bi biti sljedeći:

Pletikosa - Vida, Ćorluka, Šimunić, Strinić - Modrić, Vukojević - Srna, Perišić, Rakitić - Mandžukić.

Na treningu su, kao što je uobičajeno, igrale dvije momčadi, a izbornik Igor Štimac uveo je jedan novitet. Za obje je momčadi igrao Luka Modrić, odnosno priključivao bi se onoj koja je u nekom trenutku napadala, a u slučaju da to nije ''njegova'' momčad, u njoj ga je mijenjao Niko Kranjčar.

>> Šuker i igrači opet pregovaraju o premijama

Ključne riječi

Komentara 12

DO
Doglavnik
12:48 10.10.2012.

Pletikosa, Corluka desno, Vida u sredini, Simunic lijevo Samir libero Perisic lijevo, Kranjcar, Modric, desno Srna napad Mandzukic i Eduardo !!

OB
-obrisani-
13:18 10.10.2012.

Tako znači, krenut ćemo ofenzivno od prve minute! E, moj Igore...

Učitelj
12:11 10.10.2012.

eto, nitko živ ne zna koja je prava pozicija modrića ni kamo ga smjestit, ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije