Ne odlazi iz Wolfsburga

Perišić: Zadovoljan sam odrađenim SP-om, imali smo najtežu skupinu

Ivan Perišić
Igor Kralj/PIXSELL
27.12.2014.
u 10:55

- Da nam je netko prije početka kvalifikacija ponudio deset bodova, potpisali bismo odmah. Sada samo moramo nastaviti u istom ritmu i riješiti pitanje plasmana

Ivan Perišić trenutačno je na odmoru, u Bundesligi je stanka, a on je to iskoristio za dolazak u Split gdje je nastupao na turniru „Četiri kafića“. S novinarom Goal.coma podijelio je svoje dojmove o 2014. godini. Neizostavna tema bilo je Svjetsko prvenstvo na kojem je upravo on ostavio najbolji dojam od Hrvata.

- Nisam jedini ja odigrao dobro, bilo je još dobrih pojedinaca. Sigurno je kako sam zadovoljan odrađenim Mundijalom. Brazil je bio velika smotra, dobra priča. Mišljenja sam da je naša skupina bila najteža.

Hrvatska se nakon toga konsolidirala i odlično krenula u kvalifikacije.

- Da nam je netko prije početka kvalifikacija ponudio deset bodova, potpisali bismo odmah. Sada samo moramo nastaviti u istom ritmu i riješiti pitanje plasmana.

Za vas ponuda nikad ne manjka, vidite li se i dalje u Wolfsburgu?

- Upita uvijek ima, no ne razmišljam o promjeni sredine. Imam ugovor s Wolfsburgom još dvije i pol godine, dobro mi je....

A što je još rekao o Wolfsburgu, svojoj formi i suigraču Ivici Oliću pročitajte OVDJE!

>>Kovač: Protiv sam regionalne lige, a Island i SP su mi došli prebrzo

Komentara 3

MA
MagnusJohnson
14:59 27.12.2014.

Šest mjeseci nakon SP-a vi još uvijek tlačite ljude tim natjecanjem.

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
12:45 27.12.2014.

Eh sad malo pretjeruješ ..najtežu skupinu su imali Srbi i Slovenci!hihihihihihihih

DH
dalibor.hren
12:17 27.12.2014.

Ako si zadovoljan postignutim na SP - u, mislim da bi glavu trebalo staviti u hladnu vodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije